star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 41m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Eladó Budapest, XX. kerület Pacsirtatelepen egy 2 szobás, földszinti, kertes, jó állapotú házrész.

Az ingatlanba a kertből közvetlenül lépünk be, konyha, 2 szoba, kamra (jelenleg tároló, WC), kádas fürdőszoba WC-vel található benne. DK-i fekvésének köszönhetően világos kis lakás.
A fűtésről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvizet 40L-es villanybojler adja, a konyhában Hajdú helyi vízmelegítő található. Belmagassága 2,72m. 2016-ban kicserélték a villanyvezetékeket, a lakást kívülről hőszigetelték, alulról pedig vízszigetelést kapott. Ablakai redőnyözöttek. A parkolás az utcán díjmentesen lehetséges.

A konyhaszekrény, mosogató, asztal a vételár részét képezik. Jelenlegi bérlője szívesen maradna tovább az ingatlanban. Tartozik hozzá egy kb 4nm-es kis pince/verem is.

A környék infrastrukturálisan remekül ellátott, autóval nagyon könnyen megközelíthető, valamint a Határ úttól az 52 es villamos, a Jászai Mari térről (a Belvárosból) a 2B villamos, Csepelről a 35-s busz jár itt. A közelben van bölcsöde, óvoda, iskola és a Tátra téri piac is.

A tégla építésű házban 5 lakás található, mindegyikhez a hozzá tartozó kis kertrész le van kerítve. A ház jó állapotú, utcai frontja felújított.

Szeretne egy kis kényelmes lakást, jó áron, alacsony rezsivel? Akkoz ez az ingatlan Önnek való. Ajánlom idősebbeknek és fiataloknak egyaránt. Könnyen ki is adható.
Ha felkeltette hirdetésem az érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Várom megtisztelő hívását!

For sale Budapest, XX. district Pacsirtatelep, a 2-room, ground floor, garden, part of a house in good condition.

We enter the property directly from the garden, it has a kitchen, 2 rooms, a pantry (currently a storage room, a toilet), a bathroom with a bathtub and a toilet. Due to its SE location, it is a bright small apartment.
Heating is provided by gas convectors, hot water is provided by a 40L electric boiler, and the kitchen has a local Hajdú water heater. Its interior height is 2016, the electrical wiring was replaced, the apartment was thermally insulated from the outside, and waterproofed from below. His windows were shuttered. Parking on the street is possible free of charge.

The kitchen cabinet, sink and table are part of the purchase price. Your current tenant would like to stay in the property. It also includes a small cellar/stack of about 4 square meters.

The neighborhood is well-equipped with infrastructure and is very easy to reach by car, as well as tram 52 from Határ út, tram 2B from Jászai Mari tér (from the city center), and bus 35 from Csepel. There is a nursery school, kindergarten, school and the Tatra Square market nearby.

There are 5 apartments in the brick-built house, each of which has its own small garden area fenced off. The house is in good condition, the street front has been renovated.
The price is 60 400 Eu

Would you like a small, comfortable apartment at a good price with low utilities? Then this property is for you. I recommend it to both young and old. It can also be easily issued.
If you are interested in my ad, please contact me! I await your honorable call!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636078


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6636078

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pacsirtatelepi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 582 927 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megyesi Éva referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636078. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.