star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 29 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 10 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 29 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 10 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 29m²


Ár:

27 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiváló befektetési és vásárlási AJÁNLAT!

Budapest XX. kerületében a Katolikus Templom körzetében sürgősen eladóvá vált 2 db egymás melletti elhelyezkedésű lakás (29,08 nm + 37 nm összesen a kettő együtt: 66,08 nm), amely igény esetén egybe is nyitható!

Az eladó lakás főbb paraméterei:

- lakótér nagysága: 29,08 nm
- fűtése: gázkonvektorral megoldott illetve egy whirlpool inverteres hűtő-fűtő klíma
- helyiségek: konyha/étkező (4,52 nm), fürdő+wc (3,01 nm), dolgozó vagy gyermekszoba (5,74 nm), 1 hálószoba (15,81 nm), fedett terasz (7,22 nm), közös tároló, pincével és osztatlan közös udvarrésszel, amely természetesen ügyvéd által készített használati megállapodásban került rögzítésre
- felújítások: 2007-ben a villanyvezetékek nagyrésze cserélve lett, 2 évvel ezelőtt pedig teljes körűen belsőleg tapétázva lett a lakás, a hálószoba ablaka műanyag ablakra lett kicserélve és a zuhanyzós fürdőszoba modern burkolattal lett ellátva. Ezen túl szintén 2 évvel ezelőtt külső homlokzati festéssel frissítették fel az ingatlant.
- közművek: földgáz, városi vezetékes ivóvíz, csatorna, elektromos áram 25 A
- tájolása: Délnyugati

Tömegközlekedés:

Autóbusz:151, 224
Vasút: H6
Metró: M3
Villamos: 2B, 52

A lakás tökéletes választás azok számára, akik szeretnek a város nyüzsgésétől mentesülni egy nagyon jó környéken nyugodtan pihenni és lényeges a Tátra téri piac és egyéb élelmiszer multik közelsége egyaránt!
A környéken pedagógiai/oktatási intézmények, óvodák, orvosi rendelő, gyógyszertár áll a lakosság rendelkezésére. A belváros könnyedén megközelíthető kb 25-30 perces tömegközlekedéssel.

Tökéletes kezdő fiatal párnak vagy idős házaspárnak/személyeknek vagy a lakások összenyitásával nagyobb család számára is!
Továbbá albérletbe is jól hasznosítható, amelyből passzív jövedelmet eredményezhet illetve a pénze nem inflálódik.

A lakás előre egyeztetett időpont szerint megtekinthető!
Tekintse meg és valósítsa meg álmait, vágyait!
Értéket teremtünk közösen! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357806


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Katolikus Templom körzetében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6563840


+36 70

Ingatlannet kód: NET6563840

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Katolikus Templom körzetében) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 29 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 948 276 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Kissné Szilvia referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6563840. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.