star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 53m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2003
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Pesterzsébet városközpontjában egy 53 nm-es 2 szobás lakást.
Az ingatlan egy 4 emeletes, lifttel rendelkező tégla építésű társasház második emeletén helyezkedik el.
Az előszobából a külön bejáratú helyiségeket érhetjük el: az amerikai konyhás nappalit és a kisebb szobát illetve a kádas fürdőszobát is.
A lakás szíve az amerikai konyhás nappali, innen tudunk kijutni az erkélyre, illetve a másik szobába is.
Mivel mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik ideális megoldás lehet akár nagyobb családok számára is, ahol már fontos szempont a gyermek önálló életterének kialakítása. Ugyanakkor ha úgy szeretnénk dolgozó szobaként is tudjuk hasznosítani.

A lakás közös költsége havonta 25 000 Forint, amely a szemétdíjat-takarítást-közös képviselet költségeit és a meleg vizet is tartalmazza. A meleg víz a házközponti kazán felfűtéséből keletkezik. Mindez a műanyag nyílászárókkal együtt biztosítja az ingatlan alacsony rezsijét.

A lakóközösség- és a ház is rendezett, a felújítási- és működési tartalékoknak köszönhetően a társasház karbantartása és folyamatos fejlesztése hosszú távon megoldott.
Parkolni az ingatlan mélygarázsában található saját-, széles gépjármű beállóban tudunk. Mindezt az ingatlannal együtt megvásárolandó, értéke 5,5 mFt.
A közelben található az iskola-óvoda és az önkormányzat patinás épülete, illetve az ingatlanunkból kilépve egy szökőkúttal rendelkező park és játszótér is. A bevásárlási lehetőségekhez az Interspar-Penny-Aldi és a sétáló utcában elhelyezkedő üzletek széles skálája sétatávolságban elérhető.
A buszmegálló karnyújtásnyira van, ahonnan több járattal a 3-as metró (18 perc) illetve a Boráros tér (16 perc) de akár Csepel és a Ferihegyi vasút is elérhető.
CSOK Plusz állami támogatással is megvásárolható az ingatlan.
Mindehhez irodánk díjmentesen biztosít széles körű banki hitellehetőségeket.
Az adásvételi szerződés megírásához irodánkban adott az ügyvédi háttér. Megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621170


+36 70

Ingatlannet kód: NET6621170

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Kossuth Lajos utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 847 170 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tösmagi Eszter Mária referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621170. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.