star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

30,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 41m²


Ár:

30 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hangulatos, Egyedi Megoldások, Felújított, Parkosított, Csendes Környezet, Befektetésnek Is Kiváló, Jól Kiadható Lakás

Budapest, XX. kerület, Tátra tér csendes, parkos, zöldövezeti részén eladó 41 m2-es, téglaépítésű, gázfűtéses, légkondicionált, felújított garzon.

A lakásba lépve – az ötletes átalakításoknak köszönhetően – egy tágas, nagyon hangulatos, többfunkciós helyiség fogadja a látogatót. Itt az előtér, közlekedő, étkező-rész, és a nagy ablakos konyha kapott helyet.
A közlekedőből nyílik a külön Wc, valamint a kétszárnyú, boltíves, fa ajtó a lakószobába vezet. A szoba nagy, világos, jól berendezhető. Innen mehetünk be a tágas, ablakos fürdőszobába. A fürdőben zuhanykabin, beépített mosdó, mosógép, tárolószekrény kapott helyet.

A lakást 2021-ben felújították. A felújítás során hang- és hőszigetelt, redőnnyel szerelt, szúnyoghálós, műanyag ablakok lettek beépítve, a bejárati ajtót biztonsági ajtóra cserélték, valamint az egész fürdőszoba és konyha újra lett építve, illetve új konyhabútor és tűzhely került beépítésre. Az elektromos rendszer és a vízvezeték hálózat is felújításra került. A szoba parkettás, a többi helyiség járólapos.
A fűtésrendszert szintén 2021-ben korszerűsítették, a meleget korszerű, kondenzációs, zárt égésterű parapetes gázkazán adja, a hőleadást radiátorok, illetve a fürdőszobában törölközőszárító radiátor biztosítja, a meleg vizet villanybojler adja.
A rezsi igen kedvező: közös költség 9.500 Ft, gáz 8-10.000 Ft. Minden fogyasztás (víz, csatorna, gáz, villany) egyedi mérőórákkal történik. A lakáshoz tartozik egy tiszta és száraz, önálló, saját, zárható tároló a pinceszinten. A parkolás a ház előtt ingyenes és kényelmes, mindig van szabad hely.

Ez a kellemes kis otthon egy kétemeletes, tiszta, rendezett társasház földszintjén helyezkedik el

Jó szívvel ajánlom ezt a barátságos, hitelre is megvásárolható, bájos otthont mindazoknak, akik remek infrastruktúra mellett, csendes, parkosított, családias környezetben szeretnének élni, nem akarnak a felújítással bajlódni. Esetleg befektetés céljára keresnek ingatlant, mert ezen a környéken azonnal kiadhatók a lakások.

Jöjjön el, nézze meg ezt a sok lehetőséget tartogató, nagyon szerethető lakást, akár hétvégén is!
Van még kérdése? Hívjon!
Szeretné megnézni? Hívjon!
Hitel kell a vásárláshoz? Hívjon!
El kell adnia az ingatlanát a vásárláshoz? Hívjon!
Igény esetén teljes körű, Díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Várom hívását!
Reményi Ágnes, Balla Ingatlan

A környékről:

Tátra tér, átmenő forgalomtól mentes, kifejezetten csendes, nyugodt szakaszán, közvetlenül a park mellett helyezkedik el, ahol futni, kutyát sétáltatni, pihenni, egy padon jókat beszélgetni is lehet.
A környezet infrastruktúrája kiváló. A közelben piac, csarnok és üzletház, számos bevásárlási lehetőség, játszótér, iskola, gyógyszertár, posta található.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Tátra tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623763


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623763

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Tátra tér) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 30,9 millió Ft, négyzetméter ára 753 659 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reményi Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.