star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 66m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó XX. kerületben, Szabótelepen 66 n2-es 2,5 szobás 2. emeleti téglalakás. A lakás esztétikusan felújított, szép állapotú, akár azonnal költözhető. A konyha étkezős, világos, ablakos. Fürdőszoba felújított, szintén világos, ablakos.
Hálószobába nagy, tükrös beépített szekrény segíti a ruhák rendszerezését, ami a lakásban marad. A nappali szoba kellőképpen kényelmesen nagy, világos. Az étkező mellett félszobányi kényelmes dolgozószoba kapott helyet A lakást fűtéséről egyedileg szabályozható gázkonvvektorok gondoskodnak. Melegvizet a fürdőszobában található gázbojler biztosítja. A lakásban egy praktikus polcos tárolóhelyiség is található, Az ablakok ki lettek cserélve. Szúnyoghálós-redőnnyel felszereltek. A lakás bejárati ajtaja biztonsági ajtóra lett kicserélve. A lakáshoz hozzátartozik egy kisebb és egy nagyobb tároló a pincében. A lakás Keleti tájolású. A parkolás a ház mellett kialakított parkolóban ingyenes.
A környéken a szociális intézmények és a mindennapi életvitelhez szükséges szolgáltatások a közelben megtalálhatóak.
Közlekedése nagyon jó. 51,52 villamossal 148, 166, 223, 224 buszokkal Boráros tér, Határ út, Kőbánya-Kispest, Csepel városközpont könnyen elérhető.
Hétvégén is várom megtisztelő hívását.

A környékről:

Kiváló közlekedés, parkra - utcára néző ablakok.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Jókai Mór utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625182


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625182

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Jókai Mór utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 695 455 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schönfeld Szilvia referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.