star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

22,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 30m²


Ár:

22 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TÉGLA ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZI LAKÁS CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, A VÁROSKÖZPONT KÖZELÉBEN

A lakásban a nyílászáró műanyag, a bejárati ajtó biztonsági és több ponton záródik.

Az ingatlan fenntartása kedvező, a közös költség mindössze 8700 ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, a szemétszállítás díját, a ház biztosításának díját is. A fűtésátalány 10.000 Ft, minden közmű egyedi mérőórákkal rendelkezik.

Különlegessége, hogy kizárólagos használatú, 20 nm nagyságú, műfűvel burkolt kertrésszel/terasszal rendelkezik, és tartozik hozzá egy 5nm nagyságú, zárható tároló is.

A konyhabútor és a tűzhely a vételár részét képezi.

A lakás kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a városközpont és annak minden kényelmi szolgáltatása elérhető legyen.

Közlekedés szempontjából kiváló, 224/224E jelzésű autóbuszokkal a Boráros Tér 15 percen belül megközelíthető.

Az ár irányár!

Az ingatlan 1/1 tulajdonban van.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Kossuthfalva


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6630900


+36 50

Ingatlannet kód: NET6630900

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Kossuthfalva) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 22,7 millió Ft, négyzetméter ára 756 667 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.