star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

56,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 62m²


Ár:

56 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XX. kerület kertvárosi részén, egy 52nm-es, nappali + 1 szobás, belső kertre illetve utcára is néző, 2 erkélyes, földszinti lakás.Az ingatlanban helyet kapott:- előszoba (beépített bútorokkal)- mellékhelység- amerikai konyhás nappali- hálószoba- belső kertre néző erkély- utcafrontra néző erkélyAz épület liftes, kulturált lakóközösséggel, teremgarázzsal és saját belső kérttel rendelkezik, melyen még egy kis játszótér is kapott helyet.Lakás:Belépés közvetlenül előszobába történik, az ezt követő folyosó végén található a mellékhelység. A folyosóról jobbra fordulva lépünk be a tárolóval ellátott konyhába. A konyha melletti közlekedőn haladva jobbra található a nappali míg ha balra folytatjuk utunkat balra a fürdőszobába, egyenes pedig a hálószobába érkezünk. Megoldható akár az utca frontra, akár a belső kertre vagy akár mind a két irányba néző erkélyre némi átalakítással a kijutásunk.Finanszírozás:A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre, bankfüggetlen pénzügyi szakemberekkel akik vevőink számára teljesen díjtalanul elérhetőek.Amennyiben fedett helyen szeretnénk parkolni, a teremgarázsban vásárolható vagy bérelhető saját hely, de az utcában is mindig lehet a lakáshoz közel parkoló helyet találni, mely ingyenesen áll rendelkezésre.Környék, közlekedés:A lakás környéke igazán kiváló, a közelben kondipark, futópálya, focipálya, kosárpálya is megtalálható, ezen kívül, iskola, óvodák, pékségek, cukrászda, kisboltok, manikűrös és fodrászat is néhány perc sétával elérhető. Tömegközlekedéssel könnyedén elérhető határ út, shopmark, illetve átszállás nélkül utazhatunk egészen a Blaha Lujza térig.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését várom hívását a hét bármely napján.

Referencia szám: LK054415


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649377


+36 70

Ingatlannet kód: NET6649377

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 56,4 millió Ft, négyzetméter ára 909 677 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649377. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.