star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 45 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 45 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XX. kerület

  • 45m²


Ár:

38 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ide csak a bőröndjét kell hoznia!

Pesterzsébet népszerű lakótelepén kínálok megvételre egy 2021-ben felújított, 45 nm-es + 5 nm erkélyes, 1+1 szobás társasházi lakást!

A szépen karbantartott zárt lépcsőházból jutunk a 4. emeleti lakásba. Az előszobából lehet megközelíteni a világos, tágas nappalit, melyhez egy nagy erkély is kapcsolódik.
A közlekedőből nyílik a konyha, a hálószoba és a fürdőszoba is. Mindkét szoba napos, világos, az erkélyes nappali és a hálószoba is zöldre néz!
Hatalmas előnye, hogy felső szomszéd nincs, így nem kell a bútorok húzogatását hallgatni és nem rohangálnak a gyerekek a fejünk felett sem.

Minden ami a lakásban látható, konyhabútor, sütő, mikró, hűtőszekrény, mosógép, és a teljes bútorzat is a vételár részét képezik.

Biztonságról több ponton záródó biztonsági bejárati ajtó, az otthon melegéről távfűtés gondoskodik, a nyári hőségben a klíma van segítségünkre.

A társasház kulturált lakóközösségű, rendkívül nyugodt, pénzügyileg rendezett, folyamatosan karbantartott!

A lakás környékét a kiemelkedő infrastrukturális ellátottság rendkívül vonzóvá teszi a helyi lakosok számára, Coop, Aldi, Gyógyszertár, patika, posta, pékség karnyújtásnyira található.

A közlekedési lehetőségek is kiválóak, 224-es busszal a Boráros tér, a 123-as buszjárattal a Határ út metróállomás 15 percen belül elérhető, onnan a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető.

A lakás az adottságainak köszönhetően ideális lehet pároknak és egyedülállóknak, fiataloknak és időseknek, magáncélra vagy befektetésnek egyaránt!

Túlzás nélkül állítható, hogy ezzel a lakással csak nyerni lehet, már csak a kulcsait kell a kezünkben érezni! A teljes vételár megfizetése után azonnal költözhető!

Ha felkeltette érdeklődését, ez a kitűnő paraméterekkel rendelkező ingatlan, további kérdéseivel, megtekintésért, kérem hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: LK084975-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6650179


+36 20

Ingatlannet kód: NET6650179

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 864 444 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650179. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.