star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros

  • 52m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

A beltér:

Béke téren, zárt lépcsőházban, erkélyes lakás eladó.

A ház karbantartott, a bejárati ajtó és a lépcsőház ablakai korszerű, hőszigeteltek. Kényelmes lépcső vezet a tágas folyosókra, ahol szintenként négy lakás helyezkedik el. A tetőtér beépített, ott két lakás van.

A lakás felújítandó. Gazdaságos HÉRA égőfejes cserépkályha áll a nappaliban és a szobában. A fürdőben és a konyhában fali gázmelegítők, a fürdőszobában Vailant átfolyós vízmelegítő, a konyhában pedig hőtárolós villanybojler van.

Kiváló elosztású: a 20 nm-es nappalihoz erkély kapcsolódik, mely zöld parkra nyílik. A szoba (12,60 nm) csendes mellékutca felé tekint. Mindkét szobában faparketta van. A konyhán (8,60 nm) nagy ablak van, mely szintén parkra néz. A wc önálló helyiségben áll, a kádas fürdőszobával és a kamrával együtt kis lichthofra szellőznek. A belmagasság 2,80 méter.

A ház és a környék nagyon csendes, ugyanakkor akár egy-két perc sétával azonnal elérhető számtalan bevásárlási lehetőség (Pláza, piac, Spar, Aldi), bankok, szolgáltatás (fodrászat, virágbolt), étkezdék (McDonald’s, magyar, kínai és görög kifőzdék), orvosi rendelő, gyógyszertár, dohánybolt, stb.
A közelben játszótér, bölcsőde, óvoda, általános iskola és a Jedlik Gimnázium gyalogosan megközelíthetők. Ahogy a közeli Művelődési Központ is.

Pár lépésnyire található a 35-ös és a 36-os busz megállója, kb. 3 perc sétával elérhető a HÉV végállomása és a 159-es busz is.

Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdon, azonnal birtokba vehető.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619759


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619759


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, csepel-belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 673 077 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619759. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Csepel-Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.