star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Erdőalja

  • 55m²


Ár:

38 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van

A beltér:

A Völgy utcában azonnal beköltözhető, alacsony rezsijű lakás eladó.

Valamennyi helyiség külön bejáratú, déli fekvésű, ezáltal a lakás egész nap világos, napfényes. A szobák laminált parkettával, az előszoba, a konyha, a közlekedő, a fürdő és a wc járólappal burkolt. A falakon fűrészporos tapéta, a vizes helyiségekben szükség szerint csempe van. A nyílászárók korszerű, hőszigetelt műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A bejárati ajtó biztonsági.

Az alább felsorolt berendezési tárgyak a vételár részét képezik.
Mindkét szobában klíma van, a nappaliban nagy méretű, tolóajtós tükrös szekrény.
A konyhában kerámialapos főzőlap, légkeveréses sütő, kombinált hűtő, és egy kihúzható étkezőasztal két székkel.
A fürdőszobában mosógép, tükrös polc és fali szekrény.
Az előszoba beépített szekrényeit kivették, így tágassá és kényelmessé téve a teret. Itt egy kis szekrény, fogas és cipőtartó lett elhelyezve.

A közös költség 8000Ft/hó (takarítás, házbiztosítás, felújítási alap, képviselet díja, közös világítás, szemétdíj). A mérhető távfűtés havi átalánydíja 8800Ft.

A két bejáratos lépcsőház zárt, kaputelefonos, világos, fűtött, rendezett. Hamarosan megvalósul a lépcsőházi nyílászárók cseréje. A tető karbantartott, beázás nincs a lakásban.

A környék zöldövezeti, jól parkolható. Pár lépéssel elérhetők a buszmegállók (35, 36, 159, éjszakai járat), és a HÉV végállomása is.
A közelben SPAR, kis üzletek, cukrászda, gyógyszertár, számtalan szolgáltatás elérhető, de kb. öt perc sétával elérhető a piac, a Pláza, bankok, étkezdék - Csepel központi része.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Erdőalja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6619751


+36 30

Ingatlannet kód: NET6619751


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, erdőaljai panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 707 273 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619751. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Erdőalja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.