star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 52m²


Ár:

35 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Panelprogramos Lakás Eladó Csepelen!

Megvételre kínálunk Budapest 21. kerületében a Kossuth Lajos utca végén, egy 52 m2-es lakóterülettel rendelkező, 2 szobás, 4. emeleti, erkélyes, panelprogramos lakást!

A ház jó állapotba van, külső falai hőszigetelést, a tető plusz szigetelést kapott, így a beázástól nem kell tartani. Felújításra került a lift is, mely teherlift. A házban cserélték a nyílászárókat műanyagra, valamint korszerűsítették a fűtést, mely egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.

A lakásban a szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiségben járólap van. A nyílászárók fa, thermo üveggel felszereltek, a villanyvezetékek a régiek. Cserélve lettek a radiátorok is és a hozzá tartozó vezetékek is. A konyha, fürdő és a wc jó állapotú, de felújítása időszerű lenne.

Közös költség: 10.500 Ft, Fűtés 10.000 Ft átalány.

A környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Spar, Tesco) és miden szükséges infrastruktúra megtalálható, Csepel Plaza 5 percre található.

Tömegközlekedése használhatjuk a 159, 38, 38a, 138, 238, 273
buszokat a közeli megállóban, vagy pár perc gyalog távolságra a Csepeli Hév-et is.

Irányára: 35.990.000 Ft

Hívjon akár hétvégén is, hogy megtaláljam álmai otthonát!

A környékről:

A környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (SPAR, TESCO) és miden szükséges infrastruktúra megtalálható, Csepel Plaza 5 percre található.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625241


Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625241

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Kossuth Lajos utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 35,99 millió Ft, négyzetméter ára 692 115 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Csontos Roland referens a Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625241. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.