star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 50m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS LAKÁS ELADÓ A XXI. KERÜLETBEN!

Az ingatlan felújításának utolsó finomhangolásai a vevő igényei és stílusa szerint fognak történni, amit a vételár tartalmaz, és kivitelezését a jelenlegi tulajdonos vállalja. Az amerikai konyhás nappali ablaka délnyugati fekvésű, a hálószobák pedig délkeleti irányba néz. Az ablakokból és erkélyről pazar panoráma fogad minket, ahonnan rengeteg napfény árad be,délelőtt és délután egyaránt. A lakás ideális hőmérsékletéért hűtő-fűtő klímák gondoskodnak, amik az ingatlan korszerű felújításával együttesen garantálják a minden évszakban kedvező rezsiköltségeket.

A zöldövezeti környezetben található tégla társasház kis forgalmú utcáról nyílik, ahol megannyi parkolóhely kialakításra került, így hazaérve mindig találni szabad parkolót. Tömegközlekedés szempontjából a lokáció kiváló, 2 percre a 35/36-os buszmegálló, amely pár perc alatt Csepel központjába visz minket, ahonnan a Hév végállomásról, kevesebb mint 15 perc a Boráros tér.

Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, melyben bank-független hiteltanácsadó kollégáink állnak rendelkezésére, hogy garantáltan a hitelpiacon lévő legjobb konstrukciót sikerüljön választania díjmentesen.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Orion utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630912


+36 30

Ingatlannet kód: NET6630912


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Orion utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 000 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.