star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 75m²


Ár:

43 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XXI. BELVÁROS, RENDEZETT TÁRSASHÁZBAN, VILÁGOS, FRANCIAERKÉLYES LAKÁS, TÁROLÓVAL

A jól karbantartott társasház elhelyezkedésének köszönhetően minden egy karnyújtásnyira található, ami a mindennapi élethez szükséges, fekvését tekintve nyugati, illetve keleti egész nap rendkívül világos. Elosztása alakítható, jelenleg minden helyiség külön megközelíthető. Ablakos, tágas konyha, franciaerkélyes nappali, illetve további két nagyméretű szoba, fürdőszoba, és mellékhelyiség külön nyílik.

A lakás rendelkezik pincében található 5nm-es tárolóval is.

Állapota felújítandó, de könnyen alakítható a jó elosztásnak és válaszfalak elhelyezkedésének köszönhetően akár 4 szoba, vagy 3+2 félszoba is kialakítható.

Központi elhelyezkedésű, kiváló tömegközlekedéssel, valamint infrastruktúrával ellátott a kis lakóközösségű ház szűk vonzáskörzete. Pár perc távolságra találhatóak élelmiszerboltok, üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, valamint a H7-es hév, számos buszjárat, és éjszakai járat megállója.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Táncsics Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632649


+36 30

Ingatlannet kód: NET6632649


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Táncsics Mihály utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 43,5 millió Ft, négyzetméter ára 580 000 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632649. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.