star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 53m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Csepel-Csillagtelepen egy 1 emeleti, 2 szobás 53 négyzetméteres lakást.

Nyugodt jó hangulatú tásasházban található az 53 négyzetméteres, 2 szobás lakás, ami két külön álló személynek is ideális otthon lehet. Keleti tájolásának köszönhetően világos illetve az erkélyről kinézve zöld környezet fogad minket . A nyílászárók illetve a bejárati ajtók cserélve lettek kivéve a nappaliban.

A lakás felújítandó, de megannyi lehetőséget rejt magában.

Az ingatlan közelében található park, óvoda, játszótér élelmiszer bolt illetve egyéb szolgáltatások is. Buszmegálló séta távolságban található ahonnan busszal könnyedén megközelíthető a HÉV állomás.( 35,36,H7-es HÉV )

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Orion utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633520


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633520


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Orion utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 677 358 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633520. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.