star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 62m²


Ár:

45 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Csepel-Csilagtelepen egy nagyon jó állapotú fényes, erkélyes lakás!

Az ingatlan a negyedik emeleten helyezkedik el, egy felújított, rendezett csendes lépcsőházban. A lakás Keleti-Déli fekvésének, és a környező házak elhelyezkedésének köszönhetően, végig kísérhetjük reggel az erkélyünkről a napfelkeltét, majd este a hálószoba kényelméből nézhetjük végig a naplementét. A lakás negyedik emeleti elhelyezkedéséből adódóan télen sem okoz gondot a magas rezsiköltség, hiszen alulról felfele száll a meleg, azonban a beázástól sem kell tartani, nemrégiben felújításon esett át a tető.

A ház fekvését illetően, szerencsés helyen vagyunk, az utca kimondottan csendes, illetve a ház előtt egy parkoló lett kialakítva. Tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető környéken található, a 35/36-os busz megállója mindössze pár perc sétára található tőlünk, amellyel 10 percen belül Csepel központjában lelhetjük magunkat.

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csepel-Csillagtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636817


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636817


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Csepel-Csillagtelep) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 45,5 millió Ft, négyzetméter ára 733 871 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636817. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.