star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

50 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 80m²


Ár:

50 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

CSOK+-ban gondolkodik ? Erre a célra is alkalmas ingatlan, kiváló helyen!

Csepel kertvárosi részén, Királyerdőben kínálunk eladásra egy jó elrendezésű, saját kertkapcsolattal rendelkező, 3 szobás ingatlant!

A lakás egy 2 lakásos társasház földszinti részét foglalja el. Az utca felőli két szobáját a közvetlen járókelő forgalomtól, egy gyönyörű kis előkert választja el, így nem kell attól tartania, hogy az utcáról közvetlen az ön lakóterébe látnak.

Az ingatlan elrendezése lehetőséget ad a szülők külön vonulására, mert a harmadik szoba az első két szobától (melyek akár gyermekszobák is lehetnek) viszonylag távolabb található, ezért a házapár élvezheti a közös énidőt, a gyermekeik zsivajától mentesen.

A lakás belső része felújításon esett át a 2023-as évben, ezért itt csak egy frissítő festés szükséges és már költözhet is az új tulajdonos.

A külső szépítése és az ablakok cseréje azonban már az új lakóra vár.

A lakás fűtését újonnan felszerelt cirkó biztosítja, amely a lakás melletti külön helyiségben lett elhelyezve ezzel is a család biztonságát védve.

Jöjjön el, nézze meg a lakásban rejlő lehetőségeket, várjuk megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639537


+36 30

Ingatlannet kód: NET6639537


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 625 000 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baglyos Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639537. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.