star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Nagytétény

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Nagytétény

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Nagytétény

  • 53m²


Ár:

46 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A XXII. kerületben, NAGYTÉTÉNY KEDVELT RÉSZÉN, a Bartók Béla úti lakótelepen eladó egy 2 szobás, LOGGIÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, praktikus elrendezésű, PARKRA NÉZŐ, KLÍMÁS LAKÁS.

A Társasház utcában NYUGODT és ZÖLD KÖRNYEZETBEN elhelyezkedő 3 emeletes épület a 70-es években épült, csúsztatott zsalus, tégla válaszfalakkal. Kívül és belül is jó állapotú, tiszta, RENDEZETT és KAMERÁKKAL FELSZERELT.

A beltér:

Az eladó lakás 2 szobás, 53 nm-es, erkélyes, földszinti, keleti tájolású. PRAKTIKUS ELRENDEZÉSŰ, a szobák külön bejáratúak és egymásból is nyílnak. A konyhán és a fürdőszobán is van ablak, így JÓL SZELLŐZTETHETŐEK. A WC külön helyiségben található és egy kis kamra is van.
Az erkély természet közeli, KELLEMES ODA A KIÜLÉS.

A lakás JÓ ÁLLAPOTÚ, a nyílászárók hő- és hangszigetelt MŰANYAG ABLAKOK-ra lettek cserélve, melyekre REDŐNY is felszerelésre került. Az erkély elektromosan működő biztonsági ráccsal, valamint kamerával is védett.

A fűtés GÁZ CIRKÓVAL történik, vízóra van, így minden közüzemi díj (áram, víz, gáz) fogyasztás alapján fizetendő. A nappaliban HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMÁVAL is növelhetjük a komfort érzetet.

A parkolás az utcán ingyenes, de a ház mögötti garázssoron LEHETŐSÉG VAN GARÁZS MEGVÁSÁRLÁSÁRA is, szintén a lakás tulajdonosától (irányára 5 millió forint).

A környékről:

Az utca átmenő FORGALOMTÓL MENTES, a környék biztonságos, az épület ősfás, PARKOS KÖRNYEZETBEN helyezkedik el. A közelben több játszótér is található, pár perces távolságra elérhető iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, BKK autóbuszok megállója és Volánbusz megálló is, valamint elővárosi vasút. Vonattal Kelenföld (M4-es metró) 15 percen belül elérhető.

Ezeken kívül a közeli autópályák (M0, M6, M1, M7) és a 6-os út nagyban megkönnyítik az itt lakók közlekedését, egyre népszerűbbé téve ezt a dél-budai régiót.
Nem mellékesen, 15 percnyi sétával a DUNA-PARTON lehetünk.

Várom hívását, érdeklődését a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Nagytétény, Társasház utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620728


HASONLÓ INGATLANOK


45 000 000 Ft

1223, Budapest, XXII. kerület, Rózsakert lakótelep, Magyarország lakótelep Tüzliliom u 45 sz

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 49m²

49 500 000 Ft

1223, Budapest, XXII. kerület, Rózsakert lakótelep, Rózsakert utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

49 000 000 Ft

Budapest, XXII. kerület, Batthyány utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 53m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6620728

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerület, nagytétényi (Társasház utca) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A csúszózsalus lakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A csúszózsalus lakás ára 46,5 millió Ft, négyzetméter ára 877 358 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Saját otthon hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620728. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület, Nagytétény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.