star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

138 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXII. kerület

  • 130m²


Ár:

138 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budafokon a Háros utca közelében, egy csodálatos kertvárosi, madárcsicsergős lakóövezetben,egy mini lakóparkban kínálok eladásra nettó 115 négyzetméteres, kertkapcsolatos lakást 16 négyzetméteres garázzsal.Prémium kategóriás, energiatakarékos okosotthonról van szó, hőszivattyús felületi hűtéssel és fűtéssel, amely egyrészt biztosítja a kellemes, huzat nélküli hőérzetet, másrészt a nagyon alacsony hűtési- és fűtési költséget. (néhány ezer forint havonta)A földszinten található konyha, étkező, WC, gépészeti helyiség, és a kertkapcsolatos nappali ahonnan a 18 négyzetméteres teraszra léphetünk. Az emeleten három külön bejáratú hálószoba, előtér és a fürdőszoba van, szintén WC-vel. A lakás ikerház része, a lakásokat elválasztó falak dupla hanggátló falazattal készült, amely garantálja mindkét lakás lakói számára az intim nyugalmat.Fontosabb műszaki információk :- Falazóanyag SILKA 20 falazóblokk- DRYVIT 18 cm-es szigetelés- 3 rétegű, 7 légkamrás modern nyílászárók- szomszédos falak dupla hangszigeteléssel készültek- Sávalapok és főfalak is hőszigeteltek- MIDEA illetve PANASONIC hőszivattyú rendszer a hűtés-fűtéshez- Felülettemperálás, azaz nincsenek fűtőtestek- Hőcserélős szellőztető rendszer, por- és pollenszűrővel- Hőfok szabályozás akár helyiségenként külön szabályozható- Külső nyílászárók elektromos alumínium redőnnyel szereltek- Okosotthon : intelligens felügyeleti rendszer, amelynek segítségével telefonjáról távolról vezérelheti otthona hűtését, fűtését, világítását, redőnyeit, biztonsági rendszerét- Kiépített riasztórendszerA lakópark parkosítva, kerti világítással, elektromosan nyíló kapukkal, antracit térköves járdával, teraszburkolatokkal, a teraszokat elválasztó fallal, Hörmann távirányítós garázskapuval kerül átadásra.Hidegburkolatok szabadon választhatók 10.000 ft/ nm-ig az árban, afelett a különbözet a vásárlót terheli.A teleknek alsó és felső bejárata is van, mindkettő közvetlen közelében buszmegálló van, így kocsi nélkül is rövid idő alatt eljuthatunk akár a Camponához, akár az Etele térre.Csodálatos környezet, a jelenlegi legmodernebb műszaki tartalom, kedvező áron egy 15 éves tapasztalattal rendelkező, komoly és megbízható kivitelezőtől. Hitelügyintézőnk a támogatás megpályázásában is teljeskörű segítséget tud nyűjtani!! Fiatal, gyermekes házaspárként idén még elérhető a CSOK és a babaváró a zeredeti, nagyon kedvező feltételekkel, és ezzel élve, ezt az ingatlant AKÁR 33.000.000 Forintos kedvezménnyel elérheti !! A CSOK és a babaváró igényléséhez teljeskörű szakmai támogatást nyújtunk, használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget !B1 lakás, C2 garázs. Hívjon, nézzük meg együtt !

Referencia szám: LK027545-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Háros utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608089


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608089

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Háros utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 138 millió Ft, négyzetméter ára 1 061 538 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Oroszné Gróf Ildikó referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608089. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.