star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

27,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep 1. kép

Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep

  • 34m²


Ár:

27 990 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTT, ALACSONY FENNTARTÁSÚ BUDAPESTI LAKÁS ELADÓ!

Soroksáron a Millennium telepnél 34nm-es, egy szobás, nagy étkező-konyhás, teljes körűen felújított első emeleti, téglaépületes, csendes utcában található társasházi lakás eladó. Új, korszerű villanyhálózat kiépítésével (32A-re bővítéssel), a vízvezetékek és azok szerelvényeinek cseréjével, a falak új vakolatcseréjével, glettelésével, festésével. A szoba laminált padlóval lett lerakva, a többi helység járólappal fedett. A fürdőszobában beépített kád van. A ház külső homlokzata szigetelt. A beépített műanyag nyílászárók hő-és hangszigeteltek, rolós szúnyoghálóval felszerelve. A lakás belső nyílászárói is cserélve lettek, és biztonsági bejárati ajtó lett felszerelve. Fűtése gázkonvektorral, melegvíz ellátása villanybojlerrel történik. A ház fekvése, a jó szigetelése, és a kitűnő nyílászárók miatt a lakás nyáron hűvösebb, télen pedig alig kell fűteni. Ennek köszönhetően a lakás rezsije alacsony!A lakáshoz egy 4nm-es kerti tároló helység is tartozik, ami kerékpárok, autó téli-nyári gumik, vagy egyéb holmik tárolására ad lehetőséget. A társasházat elkerített kert veszi körül, ahova akár több gépkocsival is be lehet állni. A lakóközössége kulturált. A lakás típusa és állapota miatt az nagyon keresett, ezért befektetés céljából is remek választás, könnyen kiadható. A nagy konyhája egy amerikai konyhás nappalinak is tekinthető, ami leválasztható, mellyel még egy szoba kialakítható. A közlekedés jó! 2 perc sétára van a hév és a 135-ös busz. A hév 20 perc alatt a Közvágóhídnál van, ahonnan számtalan tömegközlekedési eszköz megy minden irányba a városba. Az ingyenes 135-ös busszal a soroksári bevásárló központba lehet eljutni, ahol számtalan üzlet található. A közelben lévő M0-ás felhajtónak köszönhetően autóval is hamar eljuthatunk bárhova. A lakástól pár perc sétára található Lidl ésAldi is, illetve két hévmegállóra a Soroksár központ Hősök tere, ahol egyéb üzletek és szolgáltatások (Pl. OTP, Posta, Piac, Vendéglátóhelyek) megtalálhatók. Szintén pár perc sétára van a Duna-part, amely kellemes sétát, szórakozási és sportolási lehetőséget, kutyasétáltatást nyújthat. A lakáshoz adom a benne található falra szerelt konyhabútort, a hozzá tartozó alatta lévő bútorszettet a mosogatóval és a tűzhellyel. Ára: 27990000 Ft. Tel: 06203191986Az érdeklődők megkeresését telefonon várom! Köszönöm! 


Elhelyezkedés

1239, Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep, Fűzfa köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6615767


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerület, millenniumtelepi (Fűzfa köz ) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 27,99 millió Ft, négyzetméter ára 823 235 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant P.Zs hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615767. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület, Millenniumtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.