star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 51m²


Ár:

27 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1989
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163650 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Kizárólag az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #163650 BO azonosítójú zalaegerszegi  földszinti társasházi lakás.

A LAKÁS KIVÁLÓ HELYEN A BERZSENYI ÚTON, 1989-BEN ÉPÜLT NÉGYEMELETES TÁRSASHÁZ FÖLDSZINTJÉN HELYEZKEDIK EL. MEGKÖZELÍTÉSE MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA KITŰNŐ, HISZ LÉPCSŐZÉS NÉLKÜL JUTHATUNK AZ INGATLANBA!!

A legjobb környék mert innen minden pár perces gyalogos távolságra elérhető gépkocsihasználat nélkül!!!!

A világos lakás tégla épületben található keleti tájolású és remek adottságokkal rendelkezik akár a meleg nyári napokon is, nincs szükség klímára.

Az ingatlanban  az előtérrel  konyha tárul elénk mikor belépünk, mely a mai kor adottságainak teljesen megfelel. Ha tovább megyünk kettő hálószobát és egy nagyon tágas fürdőszobát, külön wc helyiséget találunk. A bejárati ajtó mellett  tároló/kamra található.

A lakás 2023-ban új kombi " Baxi" gázkazánnal cirkós fűtés lett kialakítva.

Meleg víz ellátásról is az új gázkazán gondoskodik.

Az ablakok nagyon jó állapotú fa típusúak, ennek köszönhetően kiválóan szigetelik a beszűrődő zajt és hideget, és  ezen kívül még redőnnyel is felszereltek.

A közös költség is nagyon kedvező! 

Ezeken felül még Zalaegerszeg szívében található és sokak számára a belváros ilyesfajta közelsége megfizethetetlen.

BELVÁROSBAN TALÁLHATÓ, AZONBAN TÁJOLÁSÁNAK ( ABLAKAI BELSŐ UDVARRA NÉZNEK), ÉS REMEK SZOMSZÉDOKNAK KÖSZÖNHETŐEN CSENDES, NYUGODT KÖRNYEZET JELLEMZI, AHONNAN ZALAEGERSZEG BUSZ PÁLYAUDVARA IS CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA TALÁLHATÓ.

Orvosi rendelő, gyógyszertár, színház, mozi, vendéglátóhelyek, polgármesteri hivatal-kormányablak, buszmegállók,  és bevásárlási lehetőségek 5 perces gyalogtávolságon belül megtalálhatók.

- KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN KITŰNŐ BEFEKTETÉSNEK KIADÁS CÉLJÁBÓL, ILLETVE FIATAL PÁROKNAK, CSALÁDOKNAK, ÉS MINDAZON KOROSZTÁLYNAK AKIK ELŐNYBE RÉSZESÍTIK A FÖLDSZINTI KIALAKÍTÁST, SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ALACSONY FENNTARTÁSÚ, LAKÁS EGY JÓ ÉS BIZTONSÁGOS HELYEN.

- AZ ÁR IRÁNYÁR, JÖJJÖN, TEKINTSÜK MEG EGYÜTT, A JÓ KIALAKÍTÁSÚ LAKÁST, MAJD, HA ELNYERTE TETSZÉSÉT TEGYEN  AJÁNLATOT!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163650

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541904


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541904

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 539 216 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541904. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.