star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,95 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 59m²


Ár:

31 950 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Zalaegerszeg belvárosában egy 59 m2-es, első emeleti, részben felújítandó lakást, mely kiváló lehetőség elhelyezkedése és átalakíthatósága miatt egyaránt.

A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják, de az ingatlanban levő bélelt kémény lehetővé teszi gázcirkó fűtés kialakítását.

A szobák külön bejáratúak, déli tájolásúak, ennek következtében világosak, napfényesek. A legnagyobb szobából kilépve található a tágas erkély. A fürdőszoba és mosdó külön helyiségben van. A lakáshoz alagsori, zárható tároló tartozik, valamint a lakás előtti, lezárt, beüvegezett 8m2-es folyosó használata is nagyban növeli az ingatlan komfortját.

A társasház stabil működésű, van megtakarítása, tartozása nincs.

A lakás elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhető a város minden fontos szolgáltatása, üzlete és szórakozási lehetőségei, tömegközlekedése és távolsági közlekedése is.

Az ingatlan új tulajdonosa egy valódi gyöngyszemre lel Zalaegerszeg belvárosában. A lakás – ára és potenciálja alapján – lehet egy jó befektetés, vagy egy élhető, kellemes otthon is, amit saját elképzeléseinek megfelelően alakíthat át. Jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes. Rövid időn belül birtokba vehető.

A lakásban levő ingóságok megegyezés tárgyát képezik.

Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!

Amenny
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4m²
Közlekedő
5m²
Wc
1m²
Kamra
1m²
Fürdőszoba
3m²
Konyha
7.5m²
Szoba
10m²
Szoba
10m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586594


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586594


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 31,95 millió Ft, négyzetméter ára 541 525 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pölhösné Csilla referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586594. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.