star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros

  • 54m²


Ár:

34 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
2
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Belvárosi lakást keresők figyelem! Megvételre kínálok Zalaegerszeg belvárosában egy négyemeletes, liftes társasház 2. emeletén található 54 négyzetméteres lakást, amely 2 tágas szobával rendelkezik, így ideális otthona lehet egy kisebb családnak vagy akár befektetésnek is tökéletes lehet, hiszen irodának vagy rendelőnek is alkalmas az elhelyezkedése folytán.

Az ingatlan világos, két utcafrontra nyílnak az ablakai, a nyílászárók korszerű műanyag tokosak, hőszigetelt üvegezésűek. A lakás házközponti fűtéssel rendelkezik, minden radiátor egyedi mérővel ellátott.
Ritka kivétel a zalaegerszegi ingatlanpiacon a lifttel rendelkező négyemeletes társasház, a lakás jó választás lehet akár idős vagy esetleg mozgásukban korlátozott ügyfeleink számára is, hiszen a lift megkönnyíti mozgásukat a mindennapokban. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget!

A lakás központi elhelyezkedésű, gépkocsi és tömegközlekedés igénybevétele nélkül minden megtalálható szinte karnyújtásnyi távolságban.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
6m²
Kamra
0.5m²
Wc
1m²
Fürdőszoba
3.5m²
Közlekedő
8m²
Konyha
7.5m²
Szoba
12m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642329


+36 70

Ingatlannet kód: NET6642329


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 629 630 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642329. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.