star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,8 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 57m²


Ár:

26 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 57 négyzetméteres, kétszobás, erkélyes, negyedik emeleti, Nyugati fekvésű lakást Zalaegerszeg Kertvárosában, egy négyemeletes, tégla építésű házban.
A lakás teljes körűen, igényesen felújított, a társasház kívülről 15 cm vastag Nikecell hőszigeteléssel ellátott, a kisebbik szoba külső határoló falai ezenkívül belülről plusz 5cm hőszigeteléssel ellátottak, valamint szigetelt és gipszkartonozott a mennyezete is.
A további komfortérzetet klíma szolgálja.
A villany- és vízvezetékek cserélve lettek, a szennyvízcsövek is újak.
A szobákban modern műanyag ablakok vannak, osztott redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak.
Az egyedi konyhabútorral felszerelt elegáns, ugyanakkor fiatalos konyha gépesített, 3D hatású csempeborítás fedi a falakat.
Minden helyiség külön áramkörön fut.
A kémény bélelt, így lehetőség van egyedi gázcirkó kazán bekötésére, központi fűtési rendszer kialakítására. Jelenleg viszonylag új, mindössze 3 éves konvektorok biztosítják a meleget.
Az erkély tágas, a szemközti zöld dombokra nyújt kellemes panorámát.

A lakáshoz ritka lehetőségként garázs is vásárolható, ennek ára 6 millió forint, de ez nem része az eladási árnak, az eladása külön megállapodás alapján történik, amennyiben a kedves vevő szeretné megvásárolni.

A lakás akár bútorozottan is eladó értékegyeztetést követően!

Parkolni a ház körül számos helyen - díjmentesen - lehetséges. A lakás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a környék nyugodt, biztonságos, szinte karnyújtásnyira található orvos, gyógyszertár, üzletek, közoktatási intézmények, a buszmegálló pár méternyire van a háztól.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon, több kép valamint ingatlanvideó is segíti Önt a választásban!
Az ár IRÁNYÁR, tegyen rá ajánlatot!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, teljes körű hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
2.74m²
Kamra
1.68m²
Erkély
4.32m²
Közlekedő
2m²
Wc
1.16m²
Fürdőszoba
3.94m²
Konyha
7.56m²
Szoba
19.4m²
Szoba
12.6m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579735


+36 70

Ingatlannet kód: NET6579735


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 26,8 millió Ft, négyzetméter ára 470 175 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gérusz Judit referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.