star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Kertváros

  • 56m²


Ár:

27 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg kedvelt városrészén a kertvárosban eladó ez a 2 emeleti, 2 szobás, erkélyes lakás!
A ház szigetelve lett, az ingatlan műanyag nyílászárókat kapott. A kémények bélelve lettek, az otthon melegét gázcirkó fűtés biztosítja.
Közös költség mindössze 13 500Ft. A tulajdoni viszonyok rendezettek, egy tulajdonos, kifizetést követően máris az új tulaj nevére kerülhet.

A társasház körül parkolni mindenhol ingyenesen lehet.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
4.2m²
Közlekedő
8m²
Kamra
1.3m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
4.5m²
Konyha
8.5m²
Szoba
12.5m²
Szoba
19.5m²

Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595232


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595232


Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 491 071 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ft Ingatlan Kft. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.