star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy

  • 42m²


Ár:

21 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165418 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Eladó egy csodálatos lehetőség Zalaegerszeg landorhegyi városrészében.

Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált a Landorhegyen egy 42 nm-es, fiatalosan felújított kis erkélyes társasházi tégla építésű lakás.

Jelenlegi kialakítása egy szoba + 1 egy félszoba. Az eredeti kis szoba egybe lett nyitva a konyhával így egy modern tágas konyha étkező került kialakításra, praktikusságát az is tükrözi hogy a  fürdőtől külön leválasztott wc-vel rendelkezik a lakás. Ideális elosztással csendes környezetben található a harmadik emeleten panorámával. Azonnal beköltözhető, bútorok nélküli, tiszta és rendezett állapotban várja az új tulajdonosát.

Az ingatlan tágas és világos, ami nagyon kellemes hangulatot biztosít, és jó érzés fogadja az ingatlanba lépőket! A lakás a felújításnak köszönhetően minden szükséges kényelmi funkció megtalálható. 2015-ben felújításon esett át melyek a következők: konyha komplett átalakítása, tágas étkezővel, mely nagyon világos 2 db ablakkal rendelkezik. A fürdőszoba is felújításra került (zuhanyzóval) víz, villamoshálózat felújítása is megtörtént, illetve jó állapotú modern járólapozás, csempézés. A szobák, a konyha , közlekedő is kiváló minőségű kemény fa parketta borítást kapott. A konyhabútor is ki lett cserélve praktikus belső tároló rekeszekkel, új mosogató tálcával felszerelt.                                                                        

A keleti fekvésének köszönhetően a lakás rendkívül világos és hangulatos, a meleg nyári napokon sincs szükség klímára.  A fűtést gáz konvektorok biztosítják, a meleg vizet átfolyós gáz bojler biztosítja.

A kémény bélelve, felújítva lett. Az ingyenes parkolás mindig biztosított a ház előtt. A szomszédok barátságosak és segítőkészek. A lakásnak külön saját tárolója van a pinceszinten.

- A GÁZÓRA, ILLETVE A VILLANYÓRA A LAKÁSON KÍVÜL A BEJÁRATI SZINTEN LÉVŐ LÉPCSŐHÁZI ELŐTÉRBEN KERÜLT KIALAKÍTÁSRA.

- Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően elérhető gyalogosan, boltok,( Lidl) iskolák, helyijárat megálló, étterem (óvoda 30 méterre található) orvosi rendelő gyógyszertár is a közelben.

A tömb külső szigeteléssel rendelkezik, ami  nagyon kedvező közös költséget eredményez. A lakásnak a jó minőségű fa nyílászárói nem lettek kicserélve.

- KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN KITŰNŐ BEFEKTETÉSNEK KIADÁS CÉLJÁBÓL, ILLETVE FIATAL PÁROKNAK, CSALÁDOKNAK, ÉS MINDAZON KOROSZTÁLYNAK AKIK ELŐNYBE RÉSZESÍTIK A  SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ALACSONY FENNTARTÁSÚ, LAKÁST EGY JÓ ÉS BIZTONSÁGOS HELYEN.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az igazán vonzó lakást Zalaegerszegen a Landorhegyen.

AZ ÁR IRÁNYÁR, JÖJJÖN, TEKINTSÜK MEG EGYÜTT, A KIVÁLÓ LEHETŐSÉGEKET REJTŐ MODERN BELSŐ KIALAKÍTÁSÚ LAKÁST, HÍVJON A 06-30-9497085 SZÁMON MAJD, HA ELNYERTE TETSZÉSÉT  TEGYEN AJÁNLATOT!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165418

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Landorhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577934


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6577934

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Zalaegerszeg, landorhegyi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 511 905 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577934. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Landorhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.