star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 42m²


Ár:

23 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Zalaegerszeg Landorhegyi városrészén egy második emeleti lakást!

Az lakás a társasház 2. emeletén helyezkedik el, összterülete 42 négyzetméter.

Elrendezésének köszönhetően rendelkezik egy nagy alapterületű nappalival, és egy hálószobával, melyek külön nyílnak.
Fürdőszobája zuhanykabinnal felszerelt. Külön helységben található a toalett.

A tárolást megkönnyíti a lakásban külön kialakított kamra, illetve a társasház földszintjén közös használatú tároló található.

A lakás melegéről házközponti fűtés gondoskodik.
Nyílászárói fából készültek, jó állapotúak.
A társasház szigetelését tavaly fejezték be, ezzel sokat javítva a ház energetikáján.

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően, csendes, ugyanakkor minden karnyújtásnyira elérhető! A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a korosztályához illő intézményeket: bölcsőde, óvoda, általános- és középiskola, de még az egyetem is mindössze pár perc séta a bejárati ajtótól!

A zökkenőmentes közlekedést elősegíti a 2 perc sétatávra lévő helyijárat buszmegálló, ahonnan a város minden pontja elérhető! Továbbá egy benzinkút is található a közelben, így nem kell felesleges köröket tenni töltőállomást keresgetve!

Élelmiszerboltok, szupermarketek, pékségek is könnyen elérhetőek, így nem okoz nagy fejtörést, ha a reggeli kávéhoz elfelejtettünk tejet venni előző este. Több orvosi rendelő és gyógyszertár is gondoskodik az egészségéről, mindössze néhány lépésnyire!

Az ingatlan ára fix, kérem ennek tudatában érdeklődjenek!

Amennyiben a lakás elnyerte tetszését és megtekintené, keressen bizalommal!
Irodánk ingyenes hiteltanácsadással és hitelügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel és energetikai tanúsítvány elkészítésével várja az ügyfeleket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 347071


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Zalaegerszeg, Landorhegy, 2. emelet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6474091


+36 30

Ingatlannet kód: NET6474091


Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Zalaegerszeg, Landorhegy, 2. emelet) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A csúszózsalus lakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A csúszózsalus lakás ára 23 millió Ft, négyzetméter ára 547 619 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Sebők Noémi referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6474091. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.