star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25,4 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 56m²


Ár:

25 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

BELVÁROSI, 4. EMELETI, ERKÉLYES, 2 SZOBÁS LAKÁS.Zalaegerszeg top lokációjában, a Kovács Károly téren kínálunk eladásra egy, 2 szobás, 53m2-es lakást. A társasház a 70-es években épült, földszint+4 emelet szintkiosztással. A lakóközösséget önmagukra igényes emberek alkotják! Kezdeményezésükre a társasház 2017-ben felújításra került, melynek keretében újra színezték az épületet, felújításra került a tető, az erkélyek, illetve a lengőfolyosó korlátjai.A lakás átlagos állapotú, igény szerint felújításra szorul. Ezt leszámítva tiszta és kulturált, műszakilag minden működik rajta és jól funkcionál. Szobái külön nyílóak, a füdő és a wc külön helyiségben kerültek kialakításra, amiből a fürdő ablakos! Szobái parkettázottak, vizes helyiségei és közlekedője kerámiával burkoltak.Fűtését konvektor biztosítja, a melegvíz ellátásról bojler gondoskodik.A lakáshoz tartozik egy közös tároló is az emeleten!Közös költség: 13.845 Ft/hóPER, TEHER ÉS IGÉNY MENTES!Hitelre megvásárolható! Készpénzes vásárlás esetén rövid határidővel költözhető!

Referencia szám: LK055894-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Berzsenyi Dániel utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631187


László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6631187

László - Bakker Dóra

László - Bakker Dóra

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Berzsenyi Dániel utca) csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 25,4 millió Ft, négyzetméter ára 453 571 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant László - Bakker Dóra referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.