star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

27,6 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 66m²


Ár:

27 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1995
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető, belvárosi, nappali + 2 szobás, tetőtéri lakás vált eladóvá a Kossuth L. utcában.Az 1995. épült, téglaépítésű, brutto 74.5 m2-es, egyedi hangulatú, tágas és világos ingatlan egy 6 lakásos társasház 3.emeletén található.A nyugati fekvésű lakás gáz cirkó fűtéses, illetve a napos amerikai konyha-nappali klímával van ellátva. A lakásban található szobák egymásból nyílnak, a nagy méretű ablakkal ellátott fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzókabin is van illetve dupla mosdót szereltek fel, míg a mellékhelyiség külön bejáratú.A széles és méretre gyártott konyhaszekrénnyel felszerelt konyhában egy kisebb spejz is található.Ha a hirdetésem felkeltette a figyelmét akkor kérem hívjon telefonon és ne feledje vevőink részére minden szolgáltatásunk INGYENES.Szeretettel ajánlom fiatal párnak első otthonnak, egyedülállónak vagy akár egy kisgyermekkel megáldott családnak.Hitel és CSOK ügyintézés itt az irodánkban egy helyen pénzügyi szakértő kollégánkkal.

27600000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: LK066748


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529358


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529358

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 27,6 millió Ft, négyzetméter ára 418 182 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529358. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.