star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 220 m²

    telek

Vételár:

42,99 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 220 m² telek

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 61m²


Ár:

42 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #163452 hivatkozási számú ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS.

Kizárólag az Openhouse zalaegerszegi iroda kínálatában eladóvá vált Zalaegerszegen melletti    CSALÁDI HÁZAS LAKÓPARKBAN csendes, nyugodt, rendezett környezetben megépült lakóparkban, egy modern egyszintes, minden igényt kielégítő iker családi ház egyik fele.  A lakóparkban csak új építésű házak találhatók.
Saját, telekrésszel körbe kerített udvarral térkövezett kocsibeállóval.
A ház 2020-ban, 30-as porotherm téglából készült,12 cm-es külső szigeteléssel, antracit tetőcseréppel,a födém szigetelt könnyűszerkezetű, felül osb lappal borított, ezáltal terhelhető tárolásra használható.
Az ingatlan magas minőségű, fehér színű műanyag nyílászárókkal rendelkezik, mindegyiken redőnnyel, és szúnyoghálóval.
A fűtés-hűtésről a legmodernebb levegő-levegős rendszerű hőszivattyús rendszer gondoskodik külső egységgel, egyedi helyiségenkénti szabályozással, ennek köszönhetően rendkívül gazdaságos az ingatlan fenntartása.  A meleg vizet egy hőtárolós okos Ariston villany boyler biztosítja.
Az ingatlan rendelkezik 13 m2-es járólapozott fedett terasszal, mely willas fedéssel ellátott. A teraszon kerti csap is kialakításra került a kert , konyhakert öntözésére, a csapadékvíz elvezetése dréncsövezeéssel megodott.
A ház összesen 61 m2 alapterületű, nappali + 2 szobás,amerikai konyhás , 2 db térkövezett kocsibeállóval rendelkezik, terasszal, saját parkosított kerttel.

BEFEKTETÉSNEK, BÉRBEADÁSNAK IS KITŰNŐ VÁLASZTÁS, HISZ A KÖRNYÉKEN SZÁMOS CÉG ILLETVE MAGÁNEMBER IS KERES HASONLÓ KIADÓ INGATLANOKAT!!

ZALAEGERSZEGEN ELSŐSORBAN TESKÁND, ANDRÁSHIDA KÖRNYÉKÉN 3 SZOBÁS JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ BESZÁMÍTÁSA LEHETSÉGES!!

A hirdetési ár tartalmazza a telekárat, 2 db kocsibeállót és a kulcsrakész állapotot ,konyhabútorral, igény esetén a berendezési tárgyak is maradnak külön megállapodás szerint. 

Az ár irányár, ne habozzon tovább, hogy az öné legyen a hirdetett ingatlan ebben a minden igényt kielégítő modern lakóparkban, ide már csak költözni kell Várjuk hívását a 06-30-9497085-ös telefonszámon.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAEGERSZEGI TÁRSASHÁZI LAKÁS, vagy bármely más TÁRSASHÁZI LAKÁS és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #163452

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A TÁRSASHÁZI LAKÁS VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6536559


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6536559

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m², míg a hozzá tartozó teleké 220 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 42,99 millió Ft, négyzetméter ára 704 754 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6536559. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.