star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 116 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 116 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 116m²


Ár:

99 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Foglalja le most Új Belvárosi sorházi otthonát!

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY!
MOST Bruttó 99.900.000Ft bevezető ár bruttó 104.900.000Ft helyett az első két vásárlónak!

A projekt keretein belül 5 db lakóingatlan épül. Mindegyik belső két szintes. Az alsó szinten a bejárat mellett helyet kapott az egyik oldalon egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, a másikon a lépcsőtér. A nappali-amerikai konyha minden lakásnál tágas és napfényes D-i tájolásából adódóan. Innen nyílik a térkövezett terasz.
A felső szinten 3 külön nyíló hálószoba és egy kádas fürdőszoba található valamint két szobából is megközelíthető erkély. A lakások bejárata az utcafrontról lesz megközelíthető, autóval pedig egy zárt kapun lehet bejutni a belső udvarba, ahol igény szerint lesz kialakítva parkoló vagy garázs.

További, bővebb információért kérem keressen elérhetőségeimen.
Hitel, CSOK lehetőségeiről tájékozódjon pénzügyi szakértőnk segítségével díjmentesen.

Zalaegerszeg Garden Társasház - Modern Építészet és Korszerű Technológia Városközpont közeli lokációProjekt leírás: A Zalaegerszeg belvárosában elhelyezkedő 5 lakásos sorház projekt célja a modern építészet és a korszerű technológia összehangolása a kényelem, a funkcionalitás és a letisztult esztétika érdekében. A csendes, kellemes környezetben található ingatlanok magas minőségű anyagokból és korszerű megoldásokkal épülnek meg, hogy az otthonok egyedülálló környezetet és komfortot nyújtsanak lakóiknak.
Projektjellemzők:
A sorház egy kétszintes épület lesz, amely a mai letisztult formákat és minimalista design elemeket ötvözi, így illeszkedve a modern városképbe. Az épület fűtési rendszere egyedi hőszivattyús rendszer lesz, amely hatékony és környezetbarát megoldást kínál.
A lakásokban a burkolatok széles választékával rendelkeznek a vevők, így minden lakó saját ízlése szerint alakíthatja ki az otthonát.
A 3 rétegű nyílászárók biztosítják a kiváló hőszigetelést és zajszűrést, így a lakók nyugodt és komfortos környezetben élhetnek.
Az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvar, ahol a lakók biztonságosan pihenhetnek és szabadidejüket tölthetik.
Opcionálisan rendelkezésre áll garázs vásárlási lehetőség.
A projekt során kizárólag minőségi anyagokat használnak, hogy a lakások hosszú távon megőrizzék értéküket és a lakók elégedettségét szolgálják.
Ez a projekt olyan egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik a város központjában szeretnének élni, de nem kívánnak lemondani a modern technológiák és a minőségi életstílus nyújtotta előnyökről.
A Garden Társasház a kiváló elhelyezkedés, a modern design és a korszerű technológia tökéletes összhangját képviseli.
Várható befejezés: 2024.12. hó

Referencia szám: PR020951/LK/18802


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576782


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6576782

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 116 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 861 207 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6576782. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.