star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67m²


Ár:

49 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladóvá vált egy szép állapotú lakás Zalaegerszegen, a Bartók lakóparkban.A lakáshoz tartozik egy saját felszíni parkoló a lakópark zárt területén, melyet az ár már tartalmaz.Ez az 1. emeleten található, erkélyes lakás ideális választás lehet családok vagy párok számára. A 67 m2-es alapterületnek köszönhetően tágas és kényelmes otthon várja új lakóit.A lakás elrendezése optimális, 2 hálószobával és egy nappalival rendelkezik, így elegendő hely van a kényelmes életvitelhez.A modern konyha minőségi gépekkel van felszerelve, így a főzés valódi élvezetté válik. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben találhatók.Az ingatlanban egyedi központi fűtés van, a hőt korszerű kondenzációs gázkazán állítja elő, télen a kellemes meleget radiátorok biztosítják.Emellett egy új klíma is felszerelésre került.A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak ellátva.A lakásban beépített szekrények is megtalálhatók, amelyek megkönnyítik a pakolást és a rendszerezést.Az ingatlan gyönyörű környezetben található, a gyermekeknek pedig játszótér is rendelkezésre áll a zárt lakópark udvarán.Ne habozzon, hívjon még ma és tekintse meg ezt a remek ajánlatot!

49990000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: LK077296


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577979


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577979

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 746 119 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577979. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.