star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 67m²


Ár:

37 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Figyelem-figyelem!Belvárosi, viszonylag nagy lakást szeretne, ahonnét minden könnyen elérhető? Talán még autója is van, amit nem a szabad ég alatt akar parkoltatni? Itt a megoldás a kérésére!Zalaegerszeg belvárosában egy 4. emeleti, nettó 67, bruttó 72 nm-es lakás keresi új tulajdonosát, aki új otthonát szeretné kialakítani.Az ingatlanhoz opcionálisan a házzal szemközti garázssoron különálló 18nm-es garázs is vásárolható.A kényelmes, meleg, családi otthon kialakításához a hely adott, két különálló szoba, egy 17 mn-es nappali + a 11 nm-es étkező elegendő helyet biztosít a családi összejövetelekhez. A nyugati fekvésű konyha jelen állapotában sem kicsi, meg van mindennek a helye, de igény szerint akár még bővíthető is. A fürdő és a wc külön helyiségekben kapott helyet, mely sok esetben praktikus.A társasház tetőszerkezete cserélve lett és külső szigetelést is kaptak a falak, így a lakások energia felhasználása még hatékonyabb.Amennyiben mégsem lenne kellően hűvös a lakás a legnagyobb nyári melegben, akkor egy klíma segít az ideális hőmérséklet elérésében.A lakás tájolása ideális a kelet-nyugati fekvésével.A lépcsőház aljában, külön bejáratú helyiségben lettek kialakítva a lakásokhoz tartozó, egyenként zárható tároló egységek, amit akár kamraként, vagy kerékpár, vagy babakocsi tárolására is lehet használni.Sikerült felkeltenem az érdeklődést?Hívjon bátran további információkért, időpont egyeztetésért a megtekintéshez!Ne feledjék! 2023 decemberéig elérhető még a meglévő gyermekek után igénybe vehető CSOK!Irodánkban ingyenes hiteltanácsadás működik, szakértőnk segít eligazodni a banki útvesztőkben.
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: LK067047-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593203


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6593203

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Kossuth Lajos utca) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa cirkófűtés. A panellakás ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 565 672 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593203. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.