star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 51m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1983
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Éld az Életet a Belvárosban!Fedezd fel ezt a belvárosi otthont, amely 51 négyzetméter alapterületű, két fő helyiségből áll: egy tágas nappaliból és egy külön hálószobából. A klimatizált nappali kiválóan alkalmas társasági összejövetelekre és a pihenésre. A fürdőszoba zuhanykabinnal felszerelt, a WC pedig külön helyiségben található. A hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva energiatakarékos megoldást kínálnak A házközponti fűtéses ingatlan a társasházház 2. emeletén található, ami jó fényviszonyokat és kevesebb városi zajt eredményez.Az alagsorban közös tároló áll a ház lakói rendelkezésére. Az ingatlan azonnal költözhető, per- és tehermentes.További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

29900000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: LK082173


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596949


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596949

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (központi). A csúszózsalus lakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 586 275 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.