star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 162 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

122 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 162 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 162m²


Ár:

122 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
3.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÚJÉPÍTÉSŰ CSOK-kal megvásárolható, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ LAKÁS!A belváros szívében, az Eötvös és a Mártírok sarkán, 15 lakásos, lifttel ellátott társasházban a 3 szinten találjuk ezt a belső kétszintes 162 m2-es, 40 m2-es terasszal és páratlan városi panorámával rendelkező ingatlant.Az exkluzív, modern és impozáns kivitelezésű nagy méretű lakás nappali+5 szobás, 2 fürdőszobával van ellátva, a nagy terasz mellet egy kisebb erkély is tartozik hozzá. Az ingatlan méreténél és kialakításánál fogva alkalmas több gyermekes vagy több generációs családoknak is. Mind a két szint jól funkcionál egymástól függetlenül is, a külön bejárat is biztosított, ezért a belső elválasztás lehetséges, ha éppen erre van igény. Fűtése egyedi, mérhető és szabályozható gázüzemű központi fűtésű, radiátoros hőleadással.Az ár tartalmazza a fürdőszobákat a két egyedi igényre megrendelhető konyhabútort és 2 db. klímát is. A nappaliban található nagyméretű és nagy kiterjedésű üvegportál elektromos redőnnyel van felszerelve.Az épület alatt található mélygarázsban 2 autóbeálló+ tároló vásárolható az ingatlanhoz.Bővebb felvilágosításért hívjon bizalommal vagy küldjön e-mailt. A lakás megvásárlásához igénybe vehető valamennyi állami támogatás (CSOK, Babaváró, CSOK-hitel, 5%Áfa visszaigénylés, 4 %-os illetékmentesség!!!

122000000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: LK042917


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611405


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611405

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 162 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 122 millió Ft, négyzetméter ára 753 086 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611405. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.