star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Zalaegerszeg

  • 69m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1967
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg kertvárosi részén kínálok eladásra egy frekventált helyen lévő, igényesen karbantartott földszinti lakást. A lakás 2018-ban egy felújításon esett keresztül: kicserélték a villany és víz vezetékeket, az ingatlant modern elektromos kiegészítő fűtéssel látták el. A konyhát átalakították, falat vettek ki mely következtében a konyha légtere kibővült az előszoba légterével. Felújítás során az ablak és ajtócsere is megtörtént. Az ablakokat modern, redőnyös, műanyag nyílászárókkal látták el, melyeknél a szellőzést biztosító ablakok szúnyoghálót is kaptak. Az ajtót biztonsági záras ajtóra lett cserélve. A nappaliban és a középső szobában kicserélték a beépített szekrényt, mely a vételár részét képezi. A lakáshoz tartozik egy kb 10 m2-es zárható tároló rész is a pincében. A közlekedés jó. Iskolák, óvodák, üzletek karnyújtásnyira találhatók. A lakás jó fényviszonyokkal rendelkezik, nyáron sem melegszik fel, hisz az ingatlant körülvevő belső kertben és az utcán több cédrus, fenyőfa és cserje található. Igazi tágas lakás! Mivel a lakás zsákutcában helyezkedik el, ajánlom mindazok részére, akik szeretik a nyugodt, csendes, de mégis frekventált környéket. További információ és megtekintés miatt hívjon bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

39900000 Ft
További információért keressen bizalommal!Tóth György +36 70 905 6752

Referencia szám: LK053208


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613487


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613487

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 578 261 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth György referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613487. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.