star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Zamárdi

  • 33 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

29,99 millió Ft

Eladó lakás Zamárdi

  • 33 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó lakás Zamárdi

  • 33m²


Ár:

29 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A LIDO HOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a LAKÁST ZAMÁRDI FELSŐN!

Zamárdi Felsőn a Balatontól 500 méterre társasházban nyugodt környezetben eladó ez a 33 nm-es nyaralólakás. Az ingatlan egy 1990 körül épült 2 szintes, 8 lakásos társasház 1. emeletén található.
Az épülethez tartozik egy 720 nm-es közös, karbantartott udvar a társasházban lakók számára. A lakás külső folyosóról közelíthető meg, 1,5 szobás és a nappaliból nyílik egy kis 2 nm-es loggiája amely tárolónak is alkalmas.
A melegvízellátásért villanybojler felel. A fűtésért a falra szerelt elektromos hősugárzó felel.
Nyugati tájolású, napfényes nyaraló. Kiválóan alkalmas kiadásra, kisebb ráfordítással akár 6 fő részére is. Parkolás az udvarban lehetséges, ennek nincsen külön díja. Kiváló a lakóközösség.

A vasútállomás 3 percnyi sétával elérhető. Zamárdi központja gyalogosan 15 perc alatt elérhető. A Balaton 500 méter, gyalogosan 10 perc alatt elérhető a part. Élelmiszerbolt, étterem is gyalogosan hamar elérhető.

A lakás helyiségei:

- Konyha

- Nappali

- Szoba

- Loggia/Tároló

- Fürdőszoba

Amennyiben ez a zamárdi lakás, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!

LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532980


+36 30

Ingatlannet kód: NET6532980

Az általad megtekintett eladó zamárdi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 29,99 millió Ft, négyzetméter ára 908 788 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Marusa Balázs referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532980. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.