star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 349 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 349 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 140m²


Ár:

150 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Balaton északkeleti végén, Budapesttől kb. 100 km-re, festői környezetben találjuk az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelyét, Balatonkenesét.

A várost három oldalról szőlőhegyek, a negyedik oldalról pedig a Balaton határolja. Budapest felől érkezőknek itt tárul fel először a tó szépsége. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható, kedvező időjárás esetén a tájkép minden évszakban látványos.

Itt kínálok eladásra egy kifogástalan műszaki és statikai állapotú 2*70 nm-es nyaralót.

Ideális két generációnak, vagy testvérpárnak, akár egész évben is használható a két apartmanból álló ingatlan. A felső szint belső és külső lépcsőn is egyaránt megközelíthető. A belső diófalépcsőt a födémnél kialakított csapóajtó lezárásával elkülöníthetjük.

Mindkét szinten megtalálható két szoba, nappali, konyha, fürdő, külön mellékhelyiség és egy nagy terasz.

Magas minőségű Eszterházy téglából épült, ami biztosítja a megfelelő szigetelést. Távvezérelhető gázcirkós központi fűtéssel és légkondícionálóval ellátott, ezáltal minden évszakban maximálisan kihasználható az ingatlan. A műanyag hőszigetelt bukó-nyíló ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A vételár tartalmazza a bútorokat és a gépesítést is.

Az udvaron értékes és egzotikus zöld növények, fák, fedett szaletli 6 személyes fűthető dézsafürdővel, és egy 8 személyes beüzemelésre váró finn szaunával, favár csúszdával és homokozóval, francia minőségi kültéri verseny pingpongasztal, épített grillező – bográcsozó, egy csónak sója kocsival, fúrt kút és vezetékes vízről működő díszkút található.

A vízpart, és az újonnan kiépített szabad strand 100m-re, illetve pár perc sétára található a Jacht Klub és a Marina Port hajókikötő is.

Amennyiben nyaralót keres a családjának, vagy befektetőként, nem szükséges tovább keresnie, ne szalassza el ezt a remek ajánlatot. Nézzük meg együtt, akár hétvégén is.
Érdeklődni: Szűcsné Leányvári Edit 30/280 0450 telefonszámon

Referencia szám: HZ011348


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6432189


Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6432189

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Szűcsné Leányvári Edith Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonkenesei nyaraló 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 349 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 1 071 429 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Szűcsné Leányvári Edith Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6432189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.