star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 90 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 370 m²

    telek

Vételár:

150 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 90 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 370 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonkenese

  • 90m²


Ár:

150 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A BALATONKENESEI LIDO HOME KÍNÁLATÁBAN!
Balatonakarattyán, csendes egyirányú utcában, a Balatontól légvonalban 200 méterre eladó egy elvehetetlen balatoni panorámás nyaraló.
Az épület egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott irekfél, amely teljesen elszeparált a szomszédtól. 1974-ben épült, tégla falazatú, tetőszerkezete cserép borítású. A ház 2016-ban teljes felújításon esett át. Kicserélésre kerültek a nyílászárók,( műanyag, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel, mobil szúnyoghálóval), burkolatok, a vízvezeték és a villamos hálózat. A belső lépcsősor is teljesen fel lett újítva. A nyaraló 2020-ban külsőleg 15 cm hőszigetelést kapott. Közművek: víz (külön locsoló víz/óra), csatorna, villany (16A), gáz.
Helyiségek:
Fsz.: 32 m2, 2 db terasz , déli (10 m2) és nyugati (20 m2) , üvegezett veranda/nappali, konyha, fürdőszoba és előszoba. A panoráma már innen is lenyűgöző.
1.em.: 32 m2, nappali+ hálószoba, WC kézmosóval ,előszoba, erkély. Az utcafront felől itt a főbejárat. Pazar panoráma.
2.em.: 32 m2, (de a tetőtér beépítésből adódóan valamivel kevesebb), nappali, hálószoba, fürdőszoba, rakodó, erkély. Innen van a legszebb kilátás, Balatonvilágostól körbe Balatonalmádiig.
A fűtés a földszinten és az első emeleten gázkonvektorral történik, meleg vizet gázbojler adja. A második emeleten a fűtés elektromos, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A kert ápolt, szép, rendezett.
A kertben van egy fém szerszámtároló, valamint egy 6 személyes műkő bográcsozó, grillező.
Parkolás: 2 állásos beálló telken belül a ház előtti gyeprácsos részen.
Csittényhegyi vasútállomásra rálátni, kényelmes sétával 8 perc. Legközelebbi strand: Bezerédj strand, gyalogosan 10 perc.
Kiemelendő az ingatlan ritka örök panorámája, ami un. tengerlátást nyújt, valamint a csendes, zöld környezet.
Személyes megtekintés előzetes telefonos egyeztetés után lehetséges.
LIDO HOME - INGATLANOK EGY ÉLETEN ÁT!


Elhelyezkedés

Balatonkenese


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651723


Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651723

Lido Home Balatonkenese

Lido Home Balatonkenese

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonkenesei nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 370 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 150 millió Ft, négyzetméter ára 1 666 667 Ft, ami a balatonkenesei átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Koleszár Ildikó referens a Lido Home Balatonkenese irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonkenese ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.