star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 121 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 647 m²

    telek

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 121 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 647 m² telek

  • Eladó nyaraló Balatonmáriafürdő

  • 121m²


Ár:

64 990 000 Ft

Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Balatonmáriafürdő csendes zöld övezetében, mindösszesen 10 perc kényelemes sétára, az igényesen felújított Őrház utcai szabad strandtól, vált eladóvá ez a nyaraló besorolású ingatlan. A telek teljesen körbekerített, ahová a nyaralót 1992-ben építették meg, beton alappal, tégla falazattal valamint beton födémmel. A tulajdonosok ekkor csak az alsó szintet fejezték be, viszont 2015-ben a tetőtér is beépítésre került.
2015-ben elkészült munkálatoka:
-a teljes alsó és felső szint nyílászáróinak cseréje (kivétel tetőablakok 2db),
-1x32 A bevezetése,
-teljes villamoshálózat felújítása,
-hideg és melegburkolatok cseréje a teljes lakrészben,
-erkély lapozása, kovácsoltvas korlát felszerelése,
-új tölgyfa lépcső beépítése, (felső szint megközelítése miatt),
Közművek közül a gáz kivételével minden bevezetésre került. (Gáz telekhatáron megtalálható)
Az épületben jelenleg nincs fűtés, de kéménnyel rendelkezik.
Tető héjazata cserép.
Alsó szint helységei: nappali étkező közvetlen teraszkapcsolattal, konyha, közlekedő, szoba, külön fürdő, külön mellékhelység.
Felső szint: közlekedő, 3 külön bejáratú szoba melyek közül a nagyszobához egy szép nagy erkély is tartozik, fürdő mellékhelységgel együtt.
Ha Ön szeretne egy jó állapotú, felszeret, bútorozott nyaralót, pár perc sétára a egy szép igényes Strandtól , akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Kulcs az irodában. alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, új villamoshálózat, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Balatonmáriafürdő, Balatonmáriafürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574898


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574898

Az általad megtekintett eladó balatonmáriafürdői (Balatonmáriafürdő) nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 647 m². További jellemzői: az építés éve 1992. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 537 107 Ft, ami a balatonmáriafürdői átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonmáriafürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.