star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bánk

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó nyaraló Bánk

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó nyaraló Bánk

  • 80m²


Ár:

36 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
fa

A beltér:

Bánkon eladó 2 helyrajzi számon lévő 2 különálló szigetelt nyaraló ház.

A házak 45 nm és 33 nm területtel rendelkeznek.
Mindkettő teljesen felújított, hőszigeteléssel ellátott, új nyílászárókkal, fürdőszobákkal és konyhával.
A telken egy 26 nm-es fedett pavilon és 8 nm-es szerszámos tároló tálható.
Az ingatlanokhoz két darab villanyóra van, az egyik 3 fázisú.
Kút van a telken, azonban jelenleg nem üzemel.
Gáz az utcában van, csatorna nincs.

Az ingatlan mögött szántóföld van, nagyon csendes környék, szinte csak célforgalom van.

Mivel két külön helyrajzi számom van, így akár az egyik külön értékesíthető megvétel után, mivel a jelenlegi eladó csak egyben szeretné eladni!

A Bánki-tó egy kisebb tó a Nógrád vármegyei Bánkon. A 7 hektáron elterülő, átlagosan 4 méter mély tó a fürdőzők és a horgászok körében is közkedvelt.
A víz hőmérséklete nyáron a Balatonéhoz hasonló. A Bánki-tó északi partján található az 58 szobás Tó-hotel wellness-szálloda. A déli oldalán 2012-ben készült el a kalandpark, ahol mászópálya, tenisz, tollaslabda- és kosárlabdapálya, valamint óriás sakk várja a látogatókat. A szálloda melletti strand főidényben a nappali órákban fizetős, este és főidényen kívül szabadon látogatható.
A Marom Klub Egyesület 2009 óta (2020 kivételével) minden évben megrendezi a Bánkitó Fesztivált. A vízi színpadon rendszeresen tartanak koncerteket, színielőadásokat, nyári hétvégeken szabadtéri mozivetítéseket.
A szállodán kívül egy kemping, számos panzió és magánszállás is kínál szálláshelyeket, így akár kiváló pénz kereseti lehetőségként is tekinthetünk erre az ingatlanra.
Az Airbnb egy online piactér, amin keresztül szálláshelyeket lehet kiadni és lefoglalni az interneten keresztül, érdemes ezen elgondolkozni ezzel az ingatlannal kapcsolatban is, akár egyiket magáncélra használni a másikat pedig kiadni, így profitot szerezni.

A település a vármegye délnyugati részén fekszik, az itteni táj jellegét a Cserhát dombjai határozzák meg. Budapesttől 60, Balassagyarmattól 25, Rétságtól 4, Salgótarján 68, Váctól pedig 27 kilométer távolság választja el.

Mivel néhány adat a megbízó által közölt adatok alapján került feltüntetésre, így a tévedés jogát fenntartjuk!

Egyéb információért bizalommal hívjon.
Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földhivatali háttér
- földmérés
- értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával.


Elhelyezkedés

Bánk


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640299


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640299

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bánki nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 461 250 Ft, ami a bánki átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Barbara referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640299. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bánk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.