star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Bazsi

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 10 752 m²

    telek

Vételár:

23,5 millió Ft

Eladó nyaraló Bazsi

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 10 752 m² telek

  • Eladó nyaraló Bazsi

  • 70m²


Ár:

23 500 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Zala és Veszprém vármegye határán, Bazsi varázslatos szőlőhegyi részén ajánlom figyelmébe ezt az 1 hektáron elterülő birtokot, melyen egy kő épület is található.

10752 nm, zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület.
Ezen a csodás, erdős birtokon többek között fenyves, hatalmas gesztenye fák, számos szilva és dió is fellelhető a klasszikus erdei növényzet mellett.
A telek alsó részén egy 70 nm alapterületű, kőből épített ház áll. Ennek folytatásában további melléképület és a ház mellett különálló pince található.
A főépület renoválását a korábbi tulajdonos elkezdte. A felújítás keretein belül megtörtént a villamoshálózat kiépítése, kialakított egy fürdőszobát és a tetőn is végeztek munkálatokat.
Vezetékes víz nincs a területen, a vízellátás kút fúrásával megoldható.
Jól járható, murvás úton megközelíthető.

Gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, számtalan lehetőséget rejt. A birtok hasznosítására csupán a képzelet szab határt.
Bazsi egy igazán bájos település Veszprém és Zala vármegye határán, Zalaszántó és Sümeg között helyezkedik el.

Amennyiben ez a különleges adottságokkal rendelkező birtok felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal.
Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Fekete Bence
BJ Ingatlan


Elhelyezkedés

Bazsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564062


HASONLÓ INGATLANOK


20 900 000 Ft

Bazsi, Hegy

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 61m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564062


Az általad megtekintett eladó bazsi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 10 752 m². A nyaraló ára 23,5 millió Ft, négyzetméter ára 335 714 Ft, ami a bazsi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Bence referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bazsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.