star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dombóvár

  • 83 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 936 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó nyaraló Dombóvár

  • 83 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 936 m² telek

  • Eladó nyaraló Dombóvár

  • 83m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dombóvár-szőlőhegyen nyaraló eladó!

Mártontetőn található az ingatlan, jelenleg javítják az odavezető utat, ami hamarosan elkészül és jól megközelíthető lesz az ingatlan.

Dombóvár külterületén a hegytetőn található ez kis házikó.
A ház mögött a kerti fa kiülő a PIHENŐ, ahogy a tábla is mutatja. Ide a pincéből felhozzuk a bort, a pálinkát és csodálhatjuk a gyümölcsfákat, a kertet. Nyáron a medencét is kihozhatjuk, mert ennek is megvan a helye és a kerti zuhanyt is használhatjuk a nyári melegben. Jelenlegi tulajdonosa mindenre gondolt, ötletes megoldással a mobil medence fűthető akkor is ha nem tartózkodunk a nyaralóban. Ha kíváncsi rá hogyan, hívjon és elárulom.
A telek enyhén lejtős, 936m2-es, körbekerített, füvesített.
A házba a ponyvával lezárt, 15m2-es nyári konyhából jutunk be, ahol jobbra egy zuhanyzó és wc található, balra pedig az emeleti lépcső. Azután a tágas, nappali-étkezőbe érkezünk, ahol barátok fogadására is van elég hely. Innen nyílik még egy hálószoba és egy konyhafülke. A terek világosak, a nagy méretű, műanyag, hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően. Az emeleten beépített, szigetelt vendégszoba várja új lakóját. A kandalló, a gázkonvektor és az új klíma is biztosítja télen-nyáron a megfelelő hőmérsékletet. Az épülethez lemezből készült, 20m2-es, zárható tároló tartozik, itt a tűzifa és minden egyéb elfér.

Ha megtetszett az ingatlan hívjon és máris mutatom!

Referencia szám: HZ049430-IN


Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574236


Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574236

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó dombóvári nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 936 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 239 759 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lancet Aranka referens a Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574236. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.