star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dombóvár

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

46,99 millió Ft

Eladó nyaraló Dombóvár

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó nyaraló Dombóvár

  • 65m²


Ár:

46 990 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Dombóvár Gunarasfürdőn eladó egy teljeskörűen felújított nyaraló. Az épület felújítása mindenre kiterjedt, újak például a nyílászárók, elektromos vezérlésűek a redőnyök, a burkolatok, a konyha és a fürdő bútorzata, az emeletre vezető lépcső, a fűtési rendszer,a légkondícionáló berendezések, a teljes elektromos hálózat, a kerítés stb.

A lakás minden szeglete igényesen kialakított, a belső terei az átlagos gunarasi nyaralókhoz képest sokkal tágasabbak, elrendezése praktikus.  

Az ház alkalmas állandó lakhatásra is, de egy igazi nyaraló minden tulajdonságával is rendelkezik.

Az utca felőli oldalon a földszinten fedett terasz, az emeleten erkély található. A legkülönlegesebb viszont a tágas, fedett hátsó terasz, mely magában foglal egy beépített konyhát, valamint minden oldalról redőnnyel zárható.

Van még itt egy fedetlen terasz, és mögötte fából készült melléképület, melyben egy wc is kialakításra került.

Az udvar egy része betonozott, ide kerülhet például nyáron a medence.

Parkolás az udvarban és a ház előtt is lehetséges.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Derítő.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.
Felújítva: 2021.


Helyiségek

Terasz
33.8m²
Szoba
11.8m²
Szoba
10m²
Szoba
3.5m²
Fürdőszoba
5.4m²
étkező
9.2m²
Nappali
21.73m²

Elhelyezkedés

Dombóvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6607248


+36 70

Ingatlannet kód: NET6607248

Az általad megtekintett eladó dombóvári nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A nyaraló ára 46,99 millió Ft, négyzetméter ára 722 923 Ft, ami a dombóvári átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Gazda Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607248. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dombóvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.