star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 52 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 408 m²

    telek

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó nyaraló Dömsöd

  • 52 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 408 m² telek

  • Eladó nyaraló Dömsöd

  • 52m²


Ár:

36 900 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Dömsödön a Duna és az övcsatorna közelében, békés környezetben eladásra kínálunk egy 52,5 m2 lakható alapterületű házat 408 m2 telekterülettel.

Kiváló lehetőség állandó lakhatásra vagy hétvégi háznak egyaránt. Horgászoknak külön ajánlott az övcsatorna és Duna közelsége miatt. Ide csak beköltözni kell, télen is lakható ez a kis ékszerdoboz.

A ház könnyűszerkezetes, téliesített, állandó lakhatásra is alkalmas. Tető cseréje néhány éve történt cserepes lemezre, ekkor 5 cm szigetelést is kapott. Nyílászárói hőszigertelt üvegezésű fa nyílászárók. Melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik, amely a pincében lett elhelyezve. Fűtése villannyal történik: villanykályha, fali panel és hűtő-fűtő klíma. Közművek közül víz, csatorna, villany bekötve, gáz telken belül található. A ház riasztóval szerelt.

Elrendezése: földszinten nappali-konyha-étkező egyben, fürdőszoba-WC, és egy szoba (jelenleg kamrának használják). A tetőtérbe 2 különnyíló szoba található.

A telken fúrt kút és ásott kút is van.
A szomszédok kedvesek, barátságosak, vannak köztük állandó lakosok is.

Bevásárlási lehetőség, buszmegálló 10 perc sétával elérhető.

További információval, megtekintéssel kapcsolatban várom hívását.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Szoba
6.9m²
Szoba
9.6m²
Fürdőszoba
3.5m²
Szoba
6m²

Elhelyezkedés

Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594495


Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594495

Otthon Centrum - Gyömrő

Otthon Centrum - Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dömsödi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 408 m². További jellemzői: az építés éve 1979. A nyaraló ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 709 615 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Gallai Adrienn referens az Otthon Centrum - Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594495. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.