star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gárdony

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 218 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Gárdony

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 218 m² telek

  • Eladó nyaraló Gárdony

  • 43m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

ELADÓ CSALÁDI NYARALÓ A VÍZPART KÖZELÉBEN!Hangulatos faház a Velencei-tónál, Gárdony város üdülőövezetében, biztonságos, csendes utcában, a vízpart és a strand közelében helyezkedik el.- Családi nyaralóként használták.- Egyedi építésű, magas betonalapra épült, alatta csónaktárolónak használt helyiség van.- Az udvar és a kert tiszta és rendezett. - Kényelmes, fedett terasz és kocsibeálló.- Kinti tusoló és WC.- Fűtése jelenleg egy hűtő fűtő klíma berendezés.A ház alsó szintjén nappali / szobából nyílnak a helyiségek: főzőfülke,fürdő / wc és a lépcsőtér.A tetőtér beépített, egy szoba lett kialakítva. A KÖRNYÉK GYÖNYÖRŰ, VÍZPART KÖZELI ÜDÜLŐÖVEZETBEN! RITKA LEHETŐSÉG, CSAPJON LE RÁ!Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését vagy bővebb információt szeretne, kérem keressen elérhetőségem valamelyikén!

Referencia szám: HZ093775


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524876


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524876

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m², míg a hozzá tartozó teleké 218 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 695 349 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barkó Zsolt referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524876. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.