star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gárdony

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 343 m²

    telek

Vételár:

45,5 millió Ft

Eladó nyaraló Gárdony

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 343 m² telek

  • Eladó nyaraló Gárdony

  • 62m²


Ár:

45 500 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Korrekt állapotú nyaraló a part és központ közelében!
Gárdony központjától 5 perces sétára eladó egy 62 nm-es teljes körűen felújított tégla építésű ingatlan, mely nem csak esztétikailag, hanem műszakilag is tökéletes állapotnak örvend.A családi otthon, akár állandó lakhatásra, vagy hétvégi háznak is tökéletesen megfelel.A 343 nm-es parkosított telken jelenleg egy autónak van kialakítva térkövezett beálló, de több autóval is lehet parkolni.2023-ban a felújítások során az alábbi felújítások valósultak meg:- villanyvezeték korszerűsítés,- fürdőszoba komplett felújítása,- elektromos padlófűtés kialakítása,- új tetőszerkezet és lemeztető került a házra, a tetőn a szigetelés 10 cm.- új Ariston bojler biztosítja a melegvíz ellátást,- 3 rétegű hőszigetelt üveggel fa nyílászárók kerültek beszerelésre,- az épület külső szigetelést kapott, színezése megtörtént,- a konyhában és a hálószobában hidegburkolat van,- a nappaliban a régi fa parketta maradt.Megemlíteném a terasz ajtó és 2 db ablak elektromos redőnnyel van felszerelve .A telek gondozott, parkosított, kis munkával könnyen rendben tartható.Kényelmes sétával elérhető a Velencei Tó, a vasútállomás, élelmiszerboltok, orvosi rendelő, óvoda, iskola, a Termálfürdő autóval 6 perces autóútra található.
Kérem keressen!

Referencia szám: HZ038474


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649270


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649270

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gárdonyi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m², míg a hozzá tartozó teleké 343 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 45,5 millió Ft, négyzetméter ára 733 871 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Barkó Zsolt referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.