star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Héreg

  • 20 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 443 m²

    telek

Vételár:

4,9 millió Ft

Eladó nyaraló Héreg

  • 20 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 443 m² telek

  • Eladó nyaraló Héreg

  • 20m²


Ár:

4 900 000 Ft

Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Örömmel ajánljuk figyelmébe a gyönyörű héregi présházat, amely egy festői környezetben található, több mint 1400 négyzetméteres nagy telekkel. Az ingatlan ideális választás azok számára, akik szeretnének egy csendes és nyugodt helyen élvezni a vidéki életet.

A présház kiváló állapotban van, és hagyományos építészeti stílusban épült. A 20 négyzetméteres belső térben a falak vastagak és hűvösek, amelyek nyáron kellemesen hűvösek, télen pedig melegen tartják a helyiséget. A présház egyedi jellege és hangulata garantáltan elbűvöli Önt.

Az ingatlanhoz tartozik egy nagy telek, amely lehetőséget kínál kertészkedésre, pihenésre és szabadidős tevékenységekre. A csendes környezet és a természet közelsége ideális helyet biztosít a feltöltődésre és a relaxációra.
Héreg egy bájos kis falu, amely híres a szőlőültetvényeiről és a tradicionális présházairól. A környék festői szépségű, és lehetőséget nyújt a természet közelségének élvezetére. Távol a város zajától, itt nyugalmat és harmóniát találhat.

Amennyiben érdekli a héregi présház, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletekért és a megtekintéshez szükséges időpont egyeztetéséhez.
Villanyáram: utcán.
Vízellátás: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
12m²

Elhelyezkedés

Héreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6354804


+36 70

Ingatlannet kód: NET6354804


Az általad megtekintett eladó héregi nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 20 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 443 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 4,9 millió Ft, négyzetméter ára 245 000 Ft, ami a héregi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Viktor referens a Szabó Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354804. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Héreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.