star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Héreg

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 011 m²

    telek

Vételár:

10,55 millió Ft

Eladó nyaraló Héreg

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 011 m² telek

  • Eladó nyaraló Héreg

  • 53m²


Ár:

10 550 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Héregen az Újhegyi- dűlőben eladó egy zártkerti ingatlan.A Gerecse hegység lábánál, festői környezetben található ez a lakhatásra is alkalmas kisház.Az ingatlan jellemzői:- a telek 2011 nm, a rajta épült kis ház 53 nm alapterületű.- a házból nyílik a pince, ami körülbelül 25 nm.- a nyílászárók és a bejárati ajtó cseréje megtörtént.- a villany 32 A, a fürdőszobában és a konyhában újra lettek húzva a vezetékek.- a vizet fúrt kút biztosítja, ami szivattyúval felszerelt.- 5 m3-es hivatalos műanyag tartályba folyik el a szennyvíz.- a fűtés fatüzelésű kandallóval van megoldva.- a tetőtér beépíthető, körülbelül kettő kisebb szobának elegendő a hely.A házban egy hálószoba és egy nagyobb nappali került kialakításra.A felújítás elkezdődött. A fürdőszobában minden szaniternek a kiállása már készen van. Az új tulajdonosnak már csak a csempét és a burkolatokat kell kiválasztania a saját ízlésének megfelelően.A belsőtérben hangulatosan látszanak a fa gerendák.A kertben több gyümölcsfa A buszmegálló 10 perc sétával elérhető. A közelben található iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.Könnyen megközelíthető minden évszakban.Esztergomtól 29, Tatától 22, Tatabányától 20, a szomszédos Tarjántól és Tardostól pedig 6-6 kilométer távolságra található.Ha csak kikapcsolódásra, hétvégi házra vágyik vagy hosszútávú lakhatásra mindkettő megoldható ezen a csodás kis helyen.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Héreg, Újhegyi dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543554


+36 30

Ingatlannet kód: NET6543554


Az általad megtekintett eladó héregi (Újhegyi dűlő) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 011 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa nincs. A nyaraló ára 10,55 millió Ft, négyzetméter ára 199 057 Ft, ami a héregi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Ádám referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543554. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Héreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.