star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kismaros

  • 50 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 852 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó nyaraló Kismaros

  • 50 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 852 m² telek

  • Eladó nyaraló Kismaros

  • 50m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

Design és fenntarthatóság egyben.:
valódi ökoház Kismaros- Börzsönyligeten.
Mi az ökoház ?
Természetes alapanyagokból épült, környezetbarát,
könnyen, energiahatékonyan fenntartható épület.
Az 50 nm-es ház favázra épült szalmabála épület, melyet kívülről fa, belülről fémhálóra tapasztott agyagréteg borít. A fal vastagságának, valamint a szalma hőszigetelő képességének köszönhetően a nyaraló teljes éves fűtése kb 2 m3 fával megoldható.
A házban nappali-étkező-konyha, a földszinten és a tetőtérben is egy-egy hálószoba, valamint fürdőszoba van.
Fűtését kandalló biztosítja, meleg vizét a 3x16 A áramról működő okosbojler adja. Mivel a környéken gáz és csatorna nincs, így a szennyvíz emésztőbe távozik.
852 nm sík telkén jakuzzi és vázas medence állnak, melyek a vételár részét képezik. Kertjében diófa árnyékában pihenhetünk. vagy a méhlegelőn röpködő pillangókon mélázhatunk.
Az ingatlan kivett hétvégi ház és udvar besorolású, per- és tehermentes. Végig aszfaltos úton megközelíthető.
Akár családjával élne itt, akár airbnb nyaralót adna ki, ebben a házban mindannyian a természet részének érezhetik magukat.


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6511882


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6511882

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kismarosi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 852 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 000 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 42%-kal magasabb. Az ingatlant Balta Mónika referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6511882. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.