star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kismaros

  • 90 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 051 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó nyaraló Kismaros

  • 90 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 051 m² telek

  • Eladó nyaraló Kismaros

  • 90m²


Ár:

58 000 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

A béke és nyugalom - erdőben egy ház…Most tulajdonosa lehet a lenyűgöző Dunakanyarban Kismaroson, Börzsönyligeten ennek a csodálatos belterületi összkomfortos kétszintes családi háznak.A házhoz egy kellemes, erdős, romantikus hangulatú helyen közelíthetjük meg, a népszerű Gálhegyi útról. Az ingatlan 90 nm-es, dél-nyugati tájolású, erdei környezetű, hiszen a kertben hatalmas ősfák nyújtanak árnyékot és friss levegőt. A ház két szinten nyújt kényelmes életteret. Építése könnyűszerkezetű alapból történt, ami kívül-belül szigeteléssel ellátott. Az elmúlt években felújításra került kompletten a fürdőszoba, új burkolatokkal és vezetékekkel, padlófűtéssel; az előszoba és a nappali előtetője. Hangulatos berendezésével garantált a nyugalom és a pihenés. Az alsó szinten található egy nagy szinteltolásos amerikai konyhás nappali, egy körbe üvegezett nappali, kilátással az ősfás kertre fedett terasszal, egy hálószoba és a fürdőszoba. Az emeleten galériáról nyíló két hálószoba illetve egy erkély van. A galériáról a lenti nappaliba látunk le. A ház melegét egy nagyon szép cserépkályha, energiatakarékos panelfűtések, falfűtések biztosítják.Nagy teraszáról ücsörögve szívhatjuk a friss levegőt, csodálhatjuk a fenyőket, az erdőt, ahonnan a vaddisznók és őzikék néha előbújnak. A kert 1051 nm-en bekerített, parkosított, kerti csappal, különféle díszbokrokkal, grill partikhoz egyaránt alkalmas bográcsozó hellyel. A kertben két autó részére kialakított fedett gépjárműtároló van, ezen kívül egy tágas műhely és a ház alatt kamra található.A környéken szinte mindenhol laknak. Megközelítése a házig végig aszfaltos, majd kevés murvás utcában történik. Gyalog 15-20 percre van a buszmegálló, autóval a központ és a vasútállomás 5 percre elérhető. A településen van minden, ami a napi életvitelhez szükséges. Ovi, isi, orvos, fogorvos, gyógyszertár, posta, hivatalok, boltok, pék, virágos, és a víz szerelmeseinek a Dunapart is könnyen elérhető. Kirándulási, túrázási lehetőségek helyben elérhetőek, illetve a Királyréti kisvasút is elérhető innen, ami átszeli a Börzsöny egy részét. Megtekintési időpontért hívjon bizalommal.

Irányár: 58000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ013796


Elhelyezkedés

Kismaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625842


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625842


Az általad megtekintett eladó kismarosi nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 051 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 644 444 Ft, ami a kismarosi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625842. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kismaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.